Ο Nymburk πήρε το προβάδισμα στην ημιτελική σειρά με τους μπάσκετ της Opava

Η Opava δεν ξεκίνησε καλά, από την αρχή φοβήθηκαν και σύντομα έχασε μια διψήφια διαφορά. Κατά το δεύτερο τρίμηνο που ηρέμησε λίγο και κατάφερε να σταματήσει την πτώση, τουλάχιστον μια-δυο φορές μειωθεί σε μονοψήφια διαφορά.

Μετά από ένα διάλειμμα για λίγο ευνοημένες Κεντρικής Βοημίας ανέλαβε και μετακόμισε τη διαφορά με είκοσι πόντους, οι επισκέπτες κατά καιρούς ενήργησε αβοήθητοι. Το τελευταίο τρίμηνο ήταν το καλύτερο desetiminutovkou Slezanů το παιχνίδι, παίζοντας χαλαρά στο 1xbet σπίτι έδωσε κάποια εύκολα καλάθια και δεν είναι μεγάλη Ουάσιγκτον, θα μπορούσε να είναι σε θέση να ταιριάξει δραματοποιήσει επισκέπτες.

“Έχουμε ελέγξει το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά φυσικά πρέπει να παίξουμε στο τέλος και να κερδίσουμε μια μεγαλύτερη διαφορά.Opava μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, σε αντίθεση με εμάς «δήλωσε ο προπονητής σπίτι Kestutis Kemzura, ο οποίος δεν του άρεσε μεγάλες διακυμάνσεις στο παιχνίδι της ομάδας του.

» Κάναμε δεν έντεκα ελεύθερες βολές. Δεν βγήκαμε έξω από την καθορισμένη περιοχή και δύο σημεία, όπου είχαμε μια επιτυχία σκοποβολής μόνο 40%. Αυτό δεν αρκεί. Κάτω από το καλάθι, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε πολύ καλύτερα την κυριαρχία μας. Στην άμυνα ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μισό. Στο άλλο, επικοινωνήσαμε άστοχα και άφησε τους αντιπάλους μας ελεύθερους πυραύλους. Λοιπόν για μας, δεν έδωσε καθόλου «είπε ο προπονητής Nymburk.

» Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, αλλά πραγματικά δεν θα μπορούσε. Το τελευταίο τρίμηνο βελτιώσαμε. Ήμασταν άσκοπα φοβισμένοι για τα πρώτα τριάντα λεπτά, αλλά ήταν πολύ αργά.Nymburští και την πρόληψη και μας έπαιξε για την sportingbet προσγείωση, όπου πρέπει να βελτιώσουμε «είπε τσεχική τηλεόραση καπετάνιος Opava και πρώην πολύ καιρό παίκτης Nymburk Ladislav Sokolovsky.

» Καταλαβαίνουμε από σήμερα ότι Nymburk είναι playable αντιπάλους όταν παίζουμε το πλήρες παιχνίδι “, σχολίασε ο προπονητής της Opava Petr Czudek. “Δεν το είδαμε από απόσταση, αλλά σίγουρα θα βελτιωθεί όταν βρισκόμαστε στο γήπεδο μπροστά από τους οπαδούς του σπιτιού. Σίγουρα έρχονται φουλ και θέλουμε να κερδίσουμε για να μας Nymburk είχε έρθει και πάλι «, δήλωσε η σειρά με την υπεράσπιση πρωταθλητής, ο οποίος υπέστη ένα σημαντικό μέρος της μία ήττα από 22 αγώνες.