1xbet pariuri online Romania

1xbet pariuri online Romania

Datorită legii din mai 2010 care a permis deschiderea către competiție a jocurilor online, dar și a reglementării acesteia, operatorii de pariuri sportive au apărut ca 1xbet. Pentru a-și distanța concurenții în cursa pentru jucători noi, casa de pariuri oferă bonusul de 1xbet. Am făcut o actualizare a acestei oferte.

Bonusul de 1xbet

Site-ul de pariuri sportive 1xbet oferă noilor săi membri o ofertă de bun venit care constă în pariuri online Romania rambursarea, până la o limită maximă de 120 de euro sub formă de pariuri gratuite, primul pariu pierdut al noului parior. Cu toate acestea, aveți grijă să nu citiți prea repede această ofertă foarte tentantă, am detaliat condițiile pentru obținerea acesteia pentru dvs.

Condițiile bonusului de 1xbet

Dacă ați ales să pariați bani pe sport grație operatorului de pariuri sportive 1xbet, va trebui să vă creați un cont cu acesta oferind informații administrative de bază despre dvs., cum ar fi adresa dvs., data nașterii, prenumele. Veți putea face o primă depunere și puteți face un prim pariu online, ca și pentru concurenții săi 1xbet și 1xbet. Dacă pierde, puteți primi bonusul de 1xbet până la 120 de euro sub formă de pariuri gratuite. Dacă pariul pierde, veți primi suma de miză în 48 de ore, dacă ați câștigat, nu sunteți eligibil pentru bonus. După creditare, pariurile gratuite vor fi utilizate în termen de 7 zile și nu pot fi repartizate pe mai multe pariuri. Dacă câștigați pariul cu pariul gratuit, suma bonusului va fi dedusă din câștigurile dvs.

Condițiile bonusului

Pentru a obține bonusul de bun venit de 1xbet, va trebui să faceți o depunere minimă de 10 euro pe site, care se află încă în media casei de pariuri și este întotdeauna mai ieftină decât cei 20 de euro solicitați de concurentul său 1xbet. Va trebui să faceți un prim pariu de cel puțin 5 euro. În afară de pariurile de sistem, care sunt, în principiu, atât de dificile încât tind să atragă pariori sofisticați, puteți încerca primul pariu pe orice alt tip: pariu unic, pariu combinat și asta, fără cote minime. Aveți 30 de zile pentru a plasa primul dvs. pariu. Dacă pierde, veți primi bonusul de pariu gratuit în termen de două zile și trebuie utilizat în termen de 7 zile. O mică clarificare, atunci când pariați pariul gratuit și dacă câștigați pariul în cauză, suma pariului gratuit pe care ați pariat va fi dedusă din câștigurile dvs. De exemplu, dacă ați avut 10 euro în pariuri gratuite și câștigați un pariu cu cota 1.10, veți câștiga:

miza * cote = câștig sau 10 * 1,10 = 11 euro (- 10 euro pariu gratuit) sau 1 euro câștigat pentru dvs.

Puteți consulta regulile generale ale bonusului de bun venit 1xbet direct pe site-ul web al operatorului.
Oferte promoționale 1xbet

1xbet oferă numeroase promoții pentru clienții săi, putem pur și simplu să-l învinovățim pentru că a vizat aceste cadouri către marii pariori. Într-adevăr, Multi Cash este un bonus suplimentar acordat unui jucător online care a câștigat un pariu combinat. Acesta este cu adevărat cel mai bun, pentru că, pe lângă faptul că câștigă un pariu mare, casa de pariuri ne oferă bani în plus, dar cine spune că pariurile combinate spun adesea, pariorii obișnuiți. Veți găsi concursurile de predicție tradiționale și cu sistemul de puncte și clasament atribuit, dar din nou, partea de sus a clasamentului este ocupată de pariorii care joacă cel mai mult. Vor putea câștiga bilete pentru meciuri de fotbal, printre altele. Bonusurile de depozit rămân rare, iar rețelele de socializare sunt inactive din această parte.

1xbet este unul dintre preferatele din clasamentul nostru al celor mai bune 10 site-uri de pariuri sportive online. Comparatorul nostru a analizat diverse elemente, cum ar fi ergonomia site-ului, tipurile de pariuri și chiar serviciul pentru clienți, pentru a vă permite să vedeți mai clar și pentru a vă ajuta să faceți alegerea pentru a începe jocurile online.

Pariuri online: câteva memento-uri

Fie că sunteți un parior cu experiență sau un novice, vă puteți baza și pe ghidul nostru de parior care vă va însoți pe parcursul etapelor pariurilor dvs. sportive online. Am dori pur și simplu să vă reamintim că, începând cu legea din 2010, pariurile online au fost reglementate de Autoritatea de Reglementare a Jocurilor Online (ARJEL) și că toate site-urile web pe care le examinăm în detaliu au aprobarea lor legală. Scopul acestei acreditări este protejarea jucătorilor împotriva posibilelor site-uri web frauduloase, întrucât site-urile legale sunt supuse controalelor și anumitor reguli față de utilizatorii lor. În cele din urmă, jocurile de noroc online sunt rezervate doar adulților.