1xbet pariuri online

1xbet pariuri online

Diferitele tipuri de pariuri online

1xbet își propune să fie unul dintre liderii pariurilor sportive online și suntem siguri că are umerii pentru asta. Pentru a se dezvolta, gama sa de pariuri, care era destul de concentrată pe fotbal, ne oferă acum o bună alegere de pariuri în mai mult de douăzeci de discipline sportive. Deci, chiar dacă mingea rotundă rămâne pariuri online cea mai reprezentată, baschetul și-a găsit un loc bun în cursa de pariuri online din Franța și la nivel internațional. În plus față de pariurile tradiționale 1N2, numărul de goluri, primul marcator etc., 1xbet vă oferă acces la grilele de predicție pentru fotbal care ne lipsesc enorm în competitorul său 1xbet. Puterea modernității sale, puteți paria în direct pe 1xbet.fr. Funcția de retragere care vă permite să recuperați o parte din miza dvs. în cazul anulării pariului dvs. face parte, de asemenea, din familia 1xbet pentru toate pariurile identificate ca „retragere”, o modalitate sigură de a paria, mai ales când abia începeți afară.

Aplicația mobilă 1xbet

În timp ce versiunea site-ului web 1xbet se adaptează perfect navigării pe o tabletă mobilă sau digitală, suntem mai puțin adepți ai aplicației pentru Apple sau Android. Chiar dacă per ansamblu interfața de navigare are aceeași fluiditate și aceleași oferte ca și site-ul web, nu găsim identificarea prin amprentă digitală, ceea ce înseamnă că însuși principiul economisirii timpului care ne interesează în utilizarea aplicației și acolo vom pierde un pic de timp. La fel ca anumite pariuri sau chiar anumite elemente ale aplicației care ne trimit direct pe site-ul web 1xbet, atunci ne putem pune întrebarea utilității reale a aplicației mobile 1xbet. Vă reamintim că utilizarea unei aplicații de pariuri sportive online este supusă acelorași reglementări ca și cele ale site-ului web al companiei pe care o reprezintă. De asemenea, trebuie să aveți vârsta legală pentru a o putea folosi și vor fi necesare aceleași documente justificative pentru finalizarea înregistrării.

1xbet bonusuri

În timp ce ergonomia site-ului și diferitele tipuri de pariuri ne-au cucerit, nu cu bonusurile de intrare 1xbet ne va face să visăm, chiar dacă reevaluarea lor este pe ordinea de zi. Pentru orice nou parior care creează un cont online pe 1xbet, veți putea primi maximum 150 de euro în pariuri gratuite dacă pierde. Pariurile gratuite sunt pariuri gratuite ale căror câștiguri pot fi transferate în contul dvs. Odată ce înregistrarea dvs. a fost validată de serviciul clienți 1xbet și primirea codului dvs. confidențial pentru a intra pe site, veți primi apoi 5 euro de freebet suplimentar în contul dvs. Pentru a beneficia de acest bonus de 1xbet, trebuie să faceți o depunere minimă de 10 euro pe site și să pariați doar pe un pariu unic sau combinat. Fiecare pariu gratuit câștigat este valabil 7 zile și nu este divizibil. Profitul rezultat din acest pariu gratuit va fi dedus din miza inițială. Dar, ca și cum ar compensa acest mic defect, 1xbet are un program de promovare destul de interesant pentru pariorii săi. De cele mai multe ori 1xbet organizează concursuri în care cel mai bun parior poate câștiga bonusuri, cadouri precum un loc pentru un meci și toate acestea, pe lângă câștigurile sale. La fel ca multe alte site-uri, 1xbet are un club care vă permite să câștigați puncte pentru fiecare pariu pe care îl puteți converti într-un bonus. Veți găsi, de asemenea, multe alte promoții pe site-ul 1xbet.

Cotele pariurilor sportive

Un alt mic punct negativ referitor la site-ul de pariuri sportive 1xbet sunt aceste cote pentru pariuri care nu sunt printre cele mai interesante de pe piață. Amintiți-vă, cu cât sunt mai bune șansele, cu atât puteți câștiga mai mulți bani dacă pariul dvs. câștigă. Cota minimă admisă de 1xbet este de 1,10. Concret, dacă pariați 10 euro, câștigul dvs. = miza * cote sau 11 euro. Limita de câștiguri este stabilită la 12.000 € pentru un singur pariu, 20.000 € pentru un pariu combinat și 12.000 € pentru un pariu live. Miza minimă permisă este foarte mică, cu 10 cenți, dar depozitul minim este de 10 euro. Cu toate acestea, chiar dacă coastele nu sunt foarte generoase, au meritul de a rămâne stabile.

1xbet metode de plată

Găsim un alt punct forte al site-ului web 1xbet cu mijloacele de plată pentru depozite și plăți de bani. Primul punct care ne satisface este că niciun comision nu va fi perceput de site-ul 1xbet în funcție de alegerea plății online, spre deosebire de unii dintre acești concurenți, cum ar fi 1xbet.fr. În plus, metodele de depunere sunt diverse cu cardul bancar tradițional, transfer bancar, PayPal pentru cel mai faimos, dar și Neosurf, cardul preplătit Paysafecard, Skrill, Moneycic, Ticketpremier, Neteller. Niciun comision nu va fi luat de 1xbet podepozite ur, de asemenea. Pe de altă parte, plata câștigurilor dvs. se poate face numai prin transfer în contul dvs. bancar.