A gazdag futballista és az otthon lakó pincérnő: Ched Evans próbaprofilok

Ha másképp ment volna Evans számára, akkor talán Gareth Bale mellett Wales csodálatos futamán játszott a 2016-os Euro-fesztiválon.

Mire a csatárot a nemi erőszak gyanúja miatt letartóztatták 2011-ben, 22 éves korában már 13-szor túllépte az országát, és debütált. Hős volt Sheffield United-ben, és karrierje a játék tetején volt.

Az élet jó volt. Evans hetente több ezer fontot szerzett, és állandó barátnője, Natasha Massey, Cheshire milliomos lánya és Karl Massey ékszeripari vállalkozó lánya.

De a vád újratárgyalásakor azt állította, hogy Evans gazdagságával és hírnevével „jogosultságérzet” jött létre. Letartóztatását követően azt mondta a fogadási bónuszt rendőrségnek, aki megkérdezte: „Volt volna egy lányunk, akit akartunk…Mi focisták vagyunk.A labdarúgók gazdagok és pénzük van. Ez az, amit a lányok szeretnek. ”

Az incidens éjszaka észak-walesi szülővárosában, Rhylben, két futballista találkozott, akiket a Manchester City ifjúsági felépítésének részeként találkozott, Clayton McDonald és Javan Vidal. Kampányok félelme Evans-eset megállítja a nőket a nemi erőszak beszámolásában. További információ

Néhány órányi ivás után mindez borzasztóan rossz volt. Vidal egy csúnya incidensen vett részt egy kebab üzleten kívül, ahol egy 22 éves nőt, akit ezután a földre kopogott, és rúgott. Meg kellett adni egy felfüggesztett börtönbüntetést a bűnösségért.

Evans és McDonald a szállodai szobába kerültek.Egy évvel később az észak-walesi első próba után Evans ötéves börtönbüntetéssel kezdte a nemi erőszakot, életét és karrierjét.

McDonald, aki 2012-ben ugyanabban a próba online fogadóirodák során megtisztította a nemi erőszakot, és Vidal mindketten fociznak, de nem bajnoksági klubok számára.

Amikor a börtönből a büntetésének feloldása után szabadult fel, Evans folytatta ártatlanságának kijelentését, és bírálta, hogy a barátnőjével szemben a „hitetlenség cselekedeteit” hívta.

A petíciók akkor indultak, amikor megpróbálta folytatni karrierjét Sheffield Uniteden, majd az Oldham Athleticen. Jessica Ennis-Hill azt mondta, hogy megkérdezi United-t, hogy távolítsa el a nevét a klub földjén lévő állványról, ha új szerződést ajánl az Evans-nak.

Júliusban az Evans egy éves szerződést írt alá a League One oldalán Chesterfield .A profi labdarúgáshoz való visszatéréséről 1-1-es döntést kapott. Hosszú távú jövője nem tisztázott. A panaszos

Az Evans és a panaszos közötti ellentét – a „hatalmi egyensúlytalanság”, ahogy azt az ügyészség nevezte – egyértelműen felmerült a tárgyalás során.

Evans gazdag, jól ismert labdarúgó volt, szülővárosa, Rhyl. 19 éves pincérnő volt – három évvel fiatalabb, mint a sportoló. More info

Otthon élt testvéreivel. Barátai azt mondta, amikor boldog volt. Szerette volna elmenni és élvezni egy italt – két pohár borral, négy dupla vodkával és limonádéval, és aznap este egy szamúcával.

Anyja, aki az incidens óta meghalt, „értelmesnek” nevezte.Amikor nem tért vissza azon az éjszakán, az anyja feltételezte, hogy megmaradt a barátaival.

A hírnevét az Evans vádjával és meggyőződésével követve megrepedték. Őt „aranykáró” -ként támadták meg – bár még soha nem állította, hogy megerőszakolták. Azt mondta, ébredt fel azon a reggelen, hogy nem tudta, hogy szexelt valakivel, nem is beszélve két labdarúgóról, amíg meg nem erősítették, hogy rendőrségnek bizonyult.

A panaszost széles körben nevezték el a szociális hálózati oldalakon, ami miatt elmenekült a területről és új identitás alatt él. Ő továbbra is a szociális médiában nevezték el, és kétszer volt a trauma, hogy bizonyítékot adjon a korona bírósági zsűri előtt.

Nem kereste a fényt. Egy barátomnak küldött Facebook-üzenetben, röviddel az esemény után, azt mondta: „Szörnyűnek érzem magam…olyan zavarban érzem magam és szar.Még azt sem akarom, hogy az emberek tudhassák. De Észak-Wales-i rendőrségen keresztül világossá tette, hogy „határozottan ragaszkodik” ahhoz, hogy nem fog beszélni a médiával.