A leghíresebb klub tart Kostaričan. Lehet győzni Casillas

Bratislava. Szó volt róla, tőle, mint utódja, Iker Casillas. Már utána, de a Real Madrid szeretné cserélni David de geu. Kapus Keylor Navas jelenleg az egyik legfontosabb játékos Spanyolországban Livepools.

Miután Vydareny világbajnokság 2014-ben, a Costa Rica-i kapus valóra vált álom. Tíz millió euró irányban fekszik a híres Levante a Real Madrid.

„Mindig is álmodtam, hogy fog menni, hogy a legjobb csapat a világon. Amint lehetősége adódott, hogy menjen a Real, nem haboztam, „mondta tavaly augusztusban a megérkezése után.

Navas kezére játszott a későbbi indulás Diega Lópeza. Kapus, aki megkapta a bajnoki elsőbbséget Iker Casillas, elment az olasz Milan.Bár labdarúgó nyilvános várt nagy csata a kapus poszt egység, unibet fogadási bónuszok a valóság más volt.

A frusztráció világossá tette, idén májusban.

„Ha nem játszik, nem tudom bizonyítani rátermettségüket. Hogy a panaszos az újságírók nem jelenti azt, hogy nincs probléma. Akartam játszani tovább. Soha nem gondoltam, hogy én lennék a kettes számú, „bevallotta az egyik lesz a mérkőzés rozhovorov.Casillasov öregségi segítette

A helyzet ezen a nyáron. A váratlan távozása Iker Casillas a portugál port lehetővé teszi Navas lesz egy új egységet a csapat.


Semmi sem változott, hogy vagy unibet sportfogadás bónusz újabb Kika Casillas Espanyol.

A nagy támogatást Navas érezte különösen az új edző Rafael Benitez. „Casillas vagy de Gea?Úgy érzem, hogy Keylor Navas egy jó kapus, „mondta még júniusban egy interjúban Cadena SER kérdésekben, hogy a kapus inkább több.

Az egyetlen, aki folytatva a cikk tartozik a prémium tartalmak Sme.sk te is egy előfizető éves előfizetés 29 € rendelés akár € 17,80, míg a havi előfizetési Negyedéves előfizetés 9,90 € rendelés Add 1,80 €, míg a havi előfizetési havi előfizetési € 0,98 € 0,98 könyvárakra vonatkozik új előfizetők az első hónapban. Ďalšie hónap irányuló ára € 3.90.Már van egy előfizetéssel – Belépés az előfizetés: korlátlan hozzáférést a tartalomhoz Sme.sk, Korzar.sk és Spectator.sk több mint 20 éves archiválási Sme.sk olvasás és interjúk mellékletek TV OKO / WORLD TV, hétvégén és korlátlan fórum vitairatairól korlátlan hozzáférést videók és szlovák film Sme.sk állnak a PC és az Android és az iPhone Folytatás a cikk tartozik a prémium tartalmak Sme.sk Unlock ezt a cikket 0,50 € Unlock fizetés után a cikk néhány másodperc feloldja és folytathatja olvasás éves előfizetés 29 € rendelés akár € 17,80, míg a havi előfizetési havi p redplatné 3.90 € Rendelés Már előfizetett – Belépés az előfizetés: korlátlan hozzáférést a tartalomhoz Sme.sk, Korzar.sk és Spectator.sk több mint 20 éves archiválási Sme.sk olvasás és interjúk mellékletek OKO TV / TV WORLD , hétvégi fórum és korlátlan számú vitairatairól korlátlan hozzáférést videók és szlovák film Sme.sk állnak a PC és az Android és az iPhone

unibet sportfogadás online