A Manchester City “nincs egyetértés New York-tal”, mint Frank Lampard

A Premier League mondja Manchester City még nem tört semmilyen szabályt illetően Frank Lampard szerződése meghosszabbítását, és hogy nincs megállapodás alapján, a klub között, vagy annak tulajdonosai és a New York City FC fölött regisztrációt.

A középpályás várhatóan csatlakozik az MLS oldalán ebben a hónapban a következő, amit Város eredetileg mint egy rövid „kölcsön” időszak az Etihad az első öt hónapban a Premier League kampányt.

a 36 éves van mivel úgy döntött, hogy Angliában maradni, ami zavart, amely felett csapat ténylegesen birtokolja a szerződést, és a jövőben regisztráció. Sem Város sem NYCFC válaszoltak részletes kérdéseket a Guardian felett a természet az üzletet.Ugyanakkor a liga meggyőződött arról, hogy város nem sérül semmilyen szabályt.

A bajnoki nyilatkozata szerint: „Frank Lampard van bejegyezve, mint a Manchester City játékos, amíg a végén a 2014-15 szezonban.A Premier League kért és kapott biztosítékokat a Manchester City, hogy nincs megállapodás alapján, a klub között, vagy City Football csoport New York City FC kapcsolódó játékos.”

Miután elhagyta a Chelsea végén tavaly júliusban, New York City volt egyértelmű, hogy aláírta Lampard, kijelentve, a honlapjukon: „New York City FC aláírja Frank Lampard a kijelölt játékos szerződést…egy két éves szerződést, amely indul augusztus 1.”

Csak egy hónap múlva Város mondta Lampard fog érkezni „kölcsön” – bár, hogy az online bejelentés azóta eltávolította ellenére Lampard megjelölés „kölcsön” a média interviews.Wilfried Bony látszik, hogy lesz egy Manchester City játékosa nap bet365 fogadási bónuszok Bővebben

MLS most azt mondja, hogy Lampard valójában aláírta a múlt júliusban City Football Group [CFG], az esernyő cég tulajdonában Sheikh Mansour azaz Város valamint klubok Melbourne-ben és New York-i, hogy játsszon az MLS 2015-ben és 2016.A szándék az volt mindig Lampard csatlakozni Város végéig 2014, mielőtt New Yorkba, bár várható volt, vissza 2015 elején.

Azonban Szilveszter, Városi bejelentette, hogy Lampard „ szerződés”már akkor is kiterjesztették, míg a menedzser Manuel Pellegrini azt javasolta, hogy Lampard sőt maradni.

Bár Lampard egy másik év maradt a szerződését CFG, ő még, hogy felfedje mit kíván tenni a nyáron – költözik New Yorkban vagy felfüggeszti város egy újabb szezon.

bet365 fogadási útmutatók