Anglia szárny Chris Ashton elesne Six Nations, miután hivatkozott

Chris Ashton England visszatérése veszélyben van, miután idézte, mert állítólag a kapcsolatot a szem az ellenfél alatt szaracénok European Champions Cup győzelem Ulster Allianz Park szombaton.

A 39 kupak szárny szembe kell néznie egy fegyelmi tárgyalás Londonban szerdán miután azzal vádolta, hogy a szembe vagy a szem környékét az ulsteri központ Luke Marshall a 16. percben a szaracénok 33-17 győzelem, hogy biztosítani fogják, hogy egy otthoni döntetlen a negyeddöntőben -döntő. Ha bűnösnek találják, Ashton arcok hosszú tilalmat.A belépési pont a felfüggesztést a 12 hét, ami enyhítő körülmények, így például a bűnös jogalapot, a korábban jó fegyelmi rekord, és bűnbánattal lehet vágni a felére, míg a legmagasabb elérhető büntetés legsúlyosabb bűncselekmény négy years.Chris Ashton: Soha adta fel Angliában, és megfeleljen Eddie Jones tovább

A mérkőzés játékvezető, Jérôme Garcès, büntetik Ashton magas kihívás Marshall. Utalt az esetet a televíziós mérkőzés hivatalos után Marshall jelezte a kapcsolatot a szemét, de tekinteni a bűncselekményt semmit sem ér többet, mint a büntetés Ulster. „Semmi sem bet365 sport fogadás bónusz világos, és veszélyes az nekem az ujját a szeme,” mondta abban az időben.A francia idézi biztos Yves Thieffine másképpen gondolkodik.

A múlt héten a Stade Français szárny Josaia Raisuqe kapott egy 15 hetes felfüggesztés érintkezik a szem környékét, a Munster flanker CJ Stander miután elküldte a bűncselekmény a játékvezető, Nigel Owens. A tilalom volt három héten át az ajánlott belépési pont azért, mert a világ rögbi memorandumot szükségességét elrettentő megtiltja a faragásra.

Ashton szedték az angliai elit osztag a vezetőedző, Eddie Jones, a múlt héten miután kiszorul az utolsó 16 hónapban az előző rendszer.Az utolsó nemzetközi megjelenése volt a 2014-es turné Új-Zéland és a kiválasztás után beszélt, hogy milyen ő soha nem adta fel a reményt, hozzátéve, hogy a 19 Test próbál.

A Challenge Cup, a Newport Gwent Dragons ‘T Rhys Thomas lesz válaszolni díjat a harapás Castres flanker Thomas Caballero az ő fegyelmi tárgyalás szerdán.

bet365 fizetési módok