AS Roma sjokkerte lederen av Napoli med fire mål, Juventus er nærmere den første

Napoli tok ledelsen mot AS Roma i sjette minutt. Etter Rui’s pass fra venstre, ble Insigne ferdig. Selv etter et minutt, men gjestene rasert etter nølende hjem i midten Nainggolan sendt til lekke under hvilke rørte forsøket endte på baksiden av keeper Reina. Tyrkisk spiss i de siste seks dueller deltok i konkurransen på syv mål scoret. Foruten seks mål til en pasning

Etter 26 minutter utlignet avsluttet sin snuoperasjon etter etter Florenziho midten av hodet traff den bosniske spissen Dzeko.Napoli etter endring sider sluttet og var mye mer aktiv på offensiven nær porten var Callejón som forsøk stemplet bar, eller Insignia at teknisk skutt skåret.

Kort tid etter, men til slutt bestemte seg for å Dzeko, som skjøt bakfra kalk Han ga ikke Rein en sjanse. Og scoret minst 50 mål i tre elitekonkurranser: 66 i Bundesliga, 50 i den engelske Premier League, og det samme antallet i Serie A. Så han får en stor sjanse Isigny, men da romerne lagt en fjerde mål. Rui nølte i forsvar prosedyre, ballongen fikk Perotti og kjølig ferdig.

Til slutt eneste korrekturlese tilstand morsom skudd Mertens. For Napoli spilte det siste kvarteret gjen Arkadiusz Milik, som spilte det første minuttet av den 23.september. Tsjekkisk spiss Patrik Schick sett fra benken borteseier.

Lazio kamp med Juventus var relativt sparsom på flere anledninger. For gjester som feilet i første halvår Mandzukic eller Khedira, på den annen side, leder av en middel Savic Milinkovic mål og å endre det keeper Buffon problemer. Anerkjent selvmål var ikke hjemme Lukakua, forvarslet frispark.

Vendepunktet kom i slutten. Etter Ruganiho passere til tross for press for å holde ballen Dybala og liggende seiret keeper Strakoshu. Argentinske scoret det første liga Tref fra 30. desember da 15 sammenlagt i sesongen.

Ferrara sov for første gang i en sesong vunnet to kamper på rad.Etter å ha vunnet 3: 2 på banen Crotone siste runden i dag beseiret 1: 0 Bologna for deg startet ikke Ladislav Krejci .