Atletiske fotballspillere slo Getafe, Costa ble eliminert etter et mål

Costa bare 5 minutter i sa hardt skudd som gikk glipp av tverrliggeren Martinez porter. Hjem gikk opp i ledelsen etter 18 minutter, etter Griezmann smart pirket ballen til Correa, som šajtlí sendte ballen langs bakken ved stanga. I første halvår dommeren blåste sju gule kort, de fleste i ligaen denne sesongen.

68 minutter nacentroval fra høyrekanten inn i kampen, Costa Vrsaljko og umiddelbart sendt ballen i keeperens svikt. Spanske spissen i den påfølgende feiringen gikk av banen til stands med fansen, som han ble straffet med et andre gule kort og måtte selvfølgelig.

avdelinger trener Diego Simeoneho neinkasovali i en seriekamp mot Getafe for tiende gang på rad.Det gjorde ikke engang det til noen mot ett lag i den spanske ligaen. Gironu sendte ledelsen til Port på 8 minutter. Tjue minutter senere banket han Ramalhos ball inn i sitt eget net og ble rettet ut. Seieren og avbrudd av en serie med to nederlag ga “Bat” kaptein Parejo, som gjorde et straffespark i det 48. minutt. Straffen har vært tredje gang i dagens La Liga.

Vincenzo Montella tapte til Sevilla 3: 5 i et derby med Betis på sin premiere. Gjestene startet målskudd etter 22 sekunder, Ruiz slo. Hjemmet ble sammenlignet med Ben Yedder, men motstanderen hans rejoined Feddals header.På samme måte, kort tid før pause i forhold til den danske stopperen Kjaer og ble den første spilleren i dette årtusenet, som scoret høyest fransk, tysk, italiensk og spansk liga.

Etter en times spill sende Betis tilbake i ledelsen Durmisi og deretter økt etter flash-kontring Sergio León. I løpet av de neste to minuttene, men tredje gang i kampen etter standard håndheve innenlandske situasjonen, denne gangen bare ut andre stopperen LENGLET. Helt fra de andre hendelsene han slår N’Zonzi bar, men måtte takle hjem mislyktes. I motsetning i innstillingene justeres til finalen. 5: 3 Tello

Betis scoret for første gang i historien av stadion Sanchez Pizjuan i Sevilla derby liga fem mål og tre poeng på grunn av å profittere flyttet opp til åttende plass.Sevilla venter på fire kamper å vinne og holder seg på femte rally.