Betsson bonus villkor

Historia av

Det första bettingkontoret för det ryska bookmakerkontoret, Betsson, öppnades sommaren 1994 i Moskva. För första gången började företaget satsa på Internet 2001 på webbplatsen i domänen zone .com, men efter förbudet mot sport på Internet i Ryssland år 2007 såldes denna webbplats till utländska investerare.

År 1999 lanserades affiliateprogrammet “Betsson”. År 2004 var bookmaker en av de första som erbjöd spel på sportevenemang – live. Vid 2011 översteg antalet kontorsmottagningspunkter 1 000 över hela Ryssland, med en explosiv tillväxt under perioden efter omlicensiering av bookmakare under 2009. Under 2014 uppträdde de så kallade betrumsterminalerna i företagets klubbar, så att kunderna kunde komma åt sitt personliga konto och göra vad som helst utan att kontakta kassören och de därmed hörande köerna. I Stavkomats arbete använder BC “Betsson” tekniken för sin egen design – “FONAPS”.

Sedan februari 2016 har detta företag varit medlem i den självreglerande organisationen “Association of Betting Companies.” Tillfälligt var medlem i First SRO.

BC Betsson började acceptera online-satsningar i november 2016 och meddelade den fullständiga lanseringen av den interaktiva bookmakern i februari 2017.

Vår tid

Den ryska bookmakern “Betsson” accepterar sportbett via webbplatsen i domänen .ru och i markräntan, som i början av 2017 översteg 1 tusen i städerna i 75 regioner i Ryssland – detta är landets största betting-nätverk. Mottagningspriser för detta BC Betsson bonus villkor är också genomförd i andra CIS-länder.

LLC F.N.N. (juridiskt namn) är registrerad i Moskva på adressen: 127562, Dekabristov Street, d. 8.

OBS: Den ryska bokmakaren Betsson idag har inget formellt förhållande till online-bokmästaren Betsson med en webbplats i .com-zonen.

Bonus

BC “Betsson” erbjuder sina kunder att delta i “Reduced Express” -promotionen. Enligt villkoren i erbjudandet, om en spelare lägger en satsning på ett uttryck av 6 eller fler händelser, där koefficienten för varje val inte är mindre än 1,60, och i det här uttrycket alla händelser förutom ett spel, returneras insatsbeloppet till klienten. Kampanjen gäller inte de kombinerade skattesatserna för typen “system”.