Cam Newton: ‘Jeg er en afrikansk amerikansk quarterback som kan skremme noen mennesker’

“Jeg har sagt dette siden første dag,” sa Newton til reportere på onsdag. «Jeg er en afrikansk amerikansk quarterback som kan skremme mange mennesker fordi de ikke har sett noe som de kan sammenligne meg med.» «Carolina Panthers quarterback har ledet laget sitt til denne sesongens Super Skål, og er den klare favoritten som heter NFL MVP. Men han har kommet under ild gjennom årene for oppfattede misdemeanors som over utrolige feiringer.I fjor skrev en kvinne et brev til en lokal avis som sa at hun var opptatt av Newtons “brystpuster” og “bekkenstøtter” ville ødelegge datteren hennes. Cam Newtons glede gjør de puritanske fansene sint og det er strålende. Les mer

Newton, som også har tiltrukket ros for hans veldedighetsarbeid, la til at han ikke hadde tenkt å forandre sin karakter. “Det er som her jeg er, jeg gjør akkurat det jeg vil gjøre, hvordan jeg vil gjøre det, og når jeg ser i speilet, er det meg,” sa han. “Ingen forandret meg, ingen gjorde meg til å handle på en bestemt måte, og jeg er tro mot mine røtter. Men ennå vil folk si hva de skal si. “Hvis jeg er i denne verden som bor for den personen, så kan jeg ikke se på meg selv og si at jeg er Cam Newton – eller Cameron Newton til de fleste – fordi jeg ikke er det.Jeg lever for deg, vet du hva jeg sier? “Pantherens trener coach river rivera sa det ville være” forferdelig “hvis løpet var bak kritikken av newton og la til at spilleren ønsket å Bli dømt for hans prestasjoner på banen.

“Folk skal være redd for en quarterback med sin ferdighet satt mer enn noe annet,” sa han. “Det er hvem han er. Han er en enorm begavet idrettsutøver, en fantastisk quarterback, en smart fotballspiller, listen fortsetter og fortsetter. Det er det de burde være bekymret for mer enn noe annet. Jeg tror ikke han vil bli kjent som en afrikansk amerikansk quarterback. Jeg tror han vil bli kjent som en quarterback, og en flott en der.

Rivera la til: “Folk vil merke meg som en spansk hovedtrener. Det er bra, men jeg vil bli merket som en leder.Det bør virkelig være mer om noe mer enn noe annet, hva du har oppnådd og hva du har gjort. “Newtons post-touchdown-feiringer har blitt kjent, og Rivera la til at han trodde at hans utroskap gjør Panthers en sterkere enhet. “Folk tror du burde være stoisk når du spiller dette spillet,” sa Rivera. “Jeg tror du burde kunne komme ut og ha det gøy. Dette er et barns spill. Jeg vet at det er mye penger involvert, men på slutten av dagen handler det om underholdning og moro. Hvis du ikke nyter deg selv, ikke spill spillet. Det er så enkelt. “

Newton har hatt den beste sesongen av karrieren sin. I den vanlige sesongen kastet han 35 touchdowns og rushed for 10 flere.I sluttspillet har han ledet pantherene til å vinne over Seahawks og Cardinals. «Tingen om Cam er, som han sa, han er spesiell, han er annerledes,» sa Rivera.

“Hvor mange 6ft 5in quarterbacks ser du som han, 260 pund, løper som han gjør og kaster som han gjør? Han er annerledes. Og jeg tror det er det eneste folk skal si er ferdighetssettet er annerledes mer enn noe annet. “