Casino med svensk licens

Relativt nyligen började bookmakers ta satsningar på hörnet. Att lyckas förutsäga sådana händelser under fotbollsmatcher är ganska enkelt. Därför väckte en sådan insats ett ökat intresse bland betsarna.

Viktiga nyanser

Att lägga på hörnet, var uppmärksam på statusen för lag i matchen är inte värt det. De tydliga favoriterna, enligt statistiken, tjänar som Korner mindre eller lika med utomstående. Därför föredrar betters att förutse för svaga team. Bookmakare lägger bra odds på dem.

För att få en lyckad satsning på matchens totala totala hörn, var uppmärksam på hur snabbt och tekniskt utövare deltar. Sådana spelare låt inte bollen gå och försöker slå honom ut. I detta scenario är det bättre att förlita sig på totalt mindre för Korners.

När de spelar bra flank mittfältare, till exempel, Garrett Bale, Cristiano Ronaldo, finns det många hörn i matchen. Då kommer prognosen för summan på hörnen att bli framgångsrik. En liknande satsning bör göras vid en match med ett team med höga hitter. De gör ofta inlägget för straffområdet, spelar huvudet, ger hörnet.

Ytterligare poäng

Innan du gör sådana insatser måste du:

  • noggrant studera statistiken – analysera hur många hörn gjorde lagen i tidigare matcher;
  • ta reda på om det finns förändringar i klubbens sammansättning
    studera villkoren för spelet;
  • ta reda på graden av motivation av spelarna – om lagen utarbetar en icke-status match, till exempel en vänlig, då kommer det att finnas några hörn;
  • Läs väderrapporterna – i regnet, dimma, snö, fotbollsspelare har det svårt att fånga bollen, så de slår till sidan, vilket provar många hörn.

Live-spel

Levande vadslagning kommer att bidra till att öka chanserna för framgångsrik förutsägelse av korner. Framgångsrika betters föredrar vadslagning, tittar på 20-30 minuter av matchen. Vid det här laget blir lagens motiv och taktik tydligare. Dessutom går hörnet oftast i serie. Efter att ha gjort några hörn gör spelarna dem om och om igen. Som ett resultat är det mycket lättare att bättre bestämma den totala vinkeln. Men multiplikatorerna för live-spel för sådana spel är märkbart lägre än för liknande förutsägelser innan spelet börjar. Men riskerna här är minimala.

Vinkelspel är ett ganska intressant, ovanligt vadslagningsalternativ. Bookmakare gör oftare misstag i dem än i huvudlinjen och framgångsrika spelare använder det till sin fördel.