Chelsea drar inn en skudd med Everton, Leicester er ledelsespunktet

Chelsea vinner fortsatt ikke under Guus Hiddink, men hun hadde mye trøbbel mot Everton. På Stamford Bridge så tilskuerne i første omgang ikke et mål, i andre omgang var det bare ti minutter og hjemme tapte av to mål. John Terry slo ballen først i nettet, og Kevin Mirallas økte raskt skuddet sitt fra svinget.

På det rette tidspunkt kom en duo spanske tjenestemenn ut av kritikens skygge i første sesong i Chelsea. Diego Costa har beseiret Phil Jagielka og målvakt Tim Howard og med et mål i det tomme målet, scoret Cesc Fábregas 2-2 i de første to minuttene.

Men det beste laget gjemte seg på slutten.Defender Ramiro Funes Mori dirigerte først Everton på tre poeng i siste øyeblikk. Helm av kampen, men like før den imaginære effekt i form av nederlag slått kapteinen Terry, som ligger i det åttende minutt – fra en stram offside – sammenlignet bunntekst på 3: 3.

To ganger på lørdag endret stillingen som leder av tabellen. Manchester City i ettermiddag duell spilte klart Crystal Palace. Innenriks gikk til poločasového komfortabel ledelse takket være to kuler fra en avstand, spesielt når den første – støvlene Fabian Delph – han hadde god samvittighet keeper Wayne Hennessey.

Det andre og tredje mål anskaffet argentinsk spiss Sergio Aguero, fremdeles den samme spiller ved enden – i stedet for å fullføre en hat trick – fremstille en fjerde mål lagkamerater David Silva.Wards Manuel Pellegrini er dermed mindre enn tre timer å bosette seg i første omgang.

I det øyeblikket den tredje Leicester kjempet på banen sist Aston Villa i hvis trøye er andre året på rad innført en tsjekkisk spiss Libor Kozak. Opava elev kunne selv i første halvår å score fra høyre side avanserte på mål, men Kasper Schmeichel skutt til nærmeste stolpe fanget.

Leicester sin første store sjanse til å ta, forsøk Jamie Vardyho kom fra nær Shinji Okazaki og hadde Riyad Mahrez deretter omgjort til et straffespark, kan være et resultat av kampen raskt besluttet.I stedet Aston Villa i andre omgang lansert en knusende trykk, som til slutt resulterte i justeringen av foten lindrende Rudy Gestedea.

Leicester tilbringe natten takket være en uavgjort på toppen av tabellen i forkant av andre Manchester City og tredje Arsenal, som har en søndag kamp med Stoke til det gode. Balansen i orden i den fjerde – Tottenham fotballspillere – ikke før den tredje seriekamp på det nye året mot Sunderland ideelle uavgjort mot Everton i løpet av en smal tap mot Leicester, men fortsatte å holde hele Nord-London steder som sikrer kvalifisering til Champions League.

At på sin posisjon ikke vil kostnader Mauricio Pochettino endre noe, var det tydelig fra åpningsminuttene, som var en rival Sunderland under stort press.Paradoksalt nok var de imidlertid gjester som gikk kort før pause. På Goal Tref Patrick van Aanholt, men reagerte umiddelbart sin dorážkou og innenlands Christian Eriksen.

For sekund sendte gjestene trener Sam Allardyce etter pause på feltet stopperen Jan Kirchhof, som ved ankomst fra Bayern München, hvor han ikke ble vedtatt , scoret første start i den engelske ligaen. Han vil helst glemme det.

Mindre enn et minutt etter kommer på hadde sikret nasjonal ledelse Moussa Dembele i sju minutter Kirchhof avbøyd bort fra keeper Jordan Pickford skutt hjemme Christian Eriksen. Den tjuefem år gamle tysken kronet sin debut med en straffesparkkonkurranse på 79.