City har kommet tilbake til andreplass, Liverpool har ikke brukt tegninger av konkurrenter

Selv om Manchester City over Aston Villa tok ledelsen med to mål, men til slutt bestemte seg for å vinne et minutt før slutt. Han åpnet score i tredje minutt, Sergio Aguero, som utnyttet en stor feil keeper Guzan, som hadde en dårlig spark på ballen har utarbeidet praktisk talt foran et tomt mål.

Det andre målet ble lagt i 66 minutter fra et frispark Aleksandar Kolarov og syntes å være avgjort. Men bare to minutter falt hardt skudd Tom Cleverley og fem minutter før slutt flatet Carlos Sánchez. Innenriks slutt tap av to punkter reddet Fernandinho, som scoret ett minutt før slutt etter en corner. Hjem

Hjem Southampton mens hans overlegenhet og to ganger ledet poeng, men til slutt delt.Poenget var bare hans andre mål i 2015, angriperen Pellé, som tok fordel av Davies og Fazio. Tottenham matchet Lamel’s header.

Saints presset for en pause, men Davis mislyktes i to runder, og Pellé måtte ta det igjen, som ledet etter Long senter. Denne gangen var imidlertid Southamptons ledelse ikke lenge, i den siste 2: 2 utlignet Chadli.Det var for hans tiende mål i et år og Tottenham ble det første laget denne sesongen, Premier League med tre spillere som gjør METU vinne.

Begge lagene kunne sprette Liverpool, men han klarte ikke å lande West Brom scorer og etter en målløs uavgjort fortsatt med sine to rivaler for Europa League i rekken av en enkelt punkt.

den suksessfulle serien fortsatte Leicester, som vant for første gang i historien av Premier League for fjerde gang på rad for første gang siden oktober kom fra nedrykksstreken. Lader Nigel Pearson vant den viktige kampen for å spare over Burnley takket være mål Vardyho. Han scoret bare et minutt etter at Taylor savnet en straff.Burnley, derimot, er det siste stedet bak bordet med et fempoengsfall for tredje gang. Queens Park Rangers har bare ett poeng å tegne, med West Ham kun 0: 0. Som Burnley brukte ikke QPR-spilleren et straffespark, som i den 23. minutt Austin ble eliminert av Adrian. Målvakt West Ham i år har grepet tre straff, mer enn noen annen keeper i konkurransen.

Sunderland har også falt i nedoverbakkeområdet og Stoke scoret 1-0. På den annen side vant den sekstende Hull en bemerkelsesverdig seier, med N’Doye som vinner Crystal Palace med to mål. Newcastle, som bukket seg til Swanseas 1: 3 hjemmekamp, ​​fortsatte også.Det var det sjuende nederlaget til det nordamerikanske laget på rad, noe som bare skjedde i 1977.