Crosby hat trick downed Florida til Chicago i sluttspillet takket være mål Panik

PITTSBURGH – Hokejisti Chicago niende sesong på rad vil ikke være mangler i NHL sluttspillet. Fem mål i tredje periode, inkludert tre innen 34 sekunder, nasúkali motstandere i Colorado og slått fra interims 1: 3 i finalen 6: 3. Han måtte dele den og slovakiske spissen Richard Panik, som på den tiden 30:34 min i forhold til 3: tredje For 26-åringen opprinnelig fra Martin mål var det 19. og 38.En tredjedel av slovakiske angripere i trøya av Chicagos Marian Hossa & nbsp; savnet en annen duell etter en skade i underkroppen

For å sluttspillet til søndag kjempet spillerne Columbus, som seiret på is New Jersey. 4: første Infiltrere & nbsp; blant de 16 beste lagene & nbsp; i stand til & nbsp; bare tredje gang i 17 år klubbhistorien. Men den fremste ydmyket. & Nbsp; 100-punkts grensen i den ordinære sesongen, som vil oppveie dagens beste laget i East Washington

Bare ett poeng mindre enn de ovennevnte duoen har å gjøre rede Pittsburgh. Advocate triumf i Stanley Cup Sidney Crosby har & nbsp; og på søndag var det å føle isen.En av de beste hockeyspillere for tiden & nbsp; hattrick arrangert glatt Penguins seier over Florida Panthers på & nbsp; 4: 0. Score Duel åpnet på 17 minutter & nbsp; svenske spiss Patric Hörnqvist & nbsp; og så ble fulgt av Crosby & nbsp; “one man show”. Canadian representant & nbsp; & nbsp scoret, 35, 37 og til slutt også i det 45. min. Til slutt var han fra sin tiende hat-trick i NHL. Dvadsaťdeväťročný “Sid the Kid” igjen regjerer Tabell NHL toppscorer i hele løpet av sesongen scoret han 40 mål, andre Brad Marchand Boston har å gjøre rede for tre mål mindre. Produktiviteten i hele konkurransen Crosby & nbsp; med 80 poeng presset lederen Connor McDavid fra Edmonton. “Noen ganger du faller i det, andre ganger ikke.I dag hadde jeg så heldig å fantastiske innlegg fra lagkamerater, og jeg var bare på rett sted, “ Crosby siterer portal nhl.com.