Eieren av “Liverpool” John Henry forblir

Sist sesong ga jeg det 100 prosent, men dette var ikke nok til å være ferdig i de fire øverste. Og nå vil jeg at Liverpool skal respektere vår avtale. Klubben ringte meg; I tillegg er det skrevet i kontrakten min, og ikke bare en muntlig avtale. Jeg vil bare at klubben skal oppfylle sine forpliktelser. Jeg er 26 år gammel, og for videre utvikling må jeg spille i Champions League. Jeg må først tenke på karrieren min. Mange sier at jeg kunne få flere fordeler for Liverpool, men jeg har allerede scoret 50 mål på mindre enn 100 kamper, og nå kan klubben tjene på meg ved å selge dobbelt så mye som det en gang kjøpte (22, 8 millioner pounds). Liverpool vil alltid være en spesiell by for meg: datteren min ble født her. Jeg fikk en sjanse til å bevise meg selv på et ganske høyt nivå og opprettholdt under diskvalifikasjoner. Jeg vet at jeg gjorde mange feil i tiden jeg tilbrakte her, men jeg gjentok det unnskyldte for det. Bare ting er annerledes. Klubben nekter å oppfylle sine forpliktelser. I fjor, da jeg hadde et forslag fra toppklubben, ble jeg fortalt: “Vi har en ny trener og vi skal kjempe for å komme inn i Champions League”. Jeg diskuterte denne situasjonen med Brendan Rogers flere ganger, og han sa: “Hold deg en sesong, og jeg lover deg, hvis vi ikke gjør dette, garanterer jeg personlig at du kan gå.” Liverpool har omdømmet til en ærlig klubb, hvis ord ikke adskiller seg fra deres gjerninger. Ellers må du gå til retten, men jeg vil ikke bringe saken til dette. “- sa spilleren i et intervju med The Guardian.

Eieren av “Liverpool” John Henry forblir i dette spørsmålet fast og insisterer på at Suarez ikke vil gå hvor som helst. Og Brendan Rogers sa i sin tur at han fortsatt regner med Uruguayan: “Vi har ingen intensjon om bare å selge en av de beste spillerne i verden til vår direkte konkurrent, og dermed styrke den. Luis Suarez er veldig viktig for “Liverpool”, og derfor må den gaffel ut. “