Englannissa rangaistaan ​​simulaatiosta

Tärkein sääntö. Englannissa rangaistaan simulaatiosta
Chepchiki voitti triumfasti ilon ystäville oikeudenmukaisen taistelun. Nyt elämme?

Odota, jos ajattelet, oikeudenmukaisuus on jälkivaikutus – ei korvausta vaan rangaistus. Kuolemanrangaistuksen tekeminen murhalle – kuinka monta kertaa tämä aihe ja sen etiikka on pelattu erilaisissa dramaattisissa elokuvissa. Onko tällainen rangaistus saattanut moraalinen lepo uhrin vanhemmille nordicbet pokeri, joita ei voida palauttaa? Tai ehkä tämä vain rohkaisee heidän tajuton tunteita vihaa koko maailma, virtaa sen?

Tarpeeksi noin surullinen. Aktiivisen englantilainen jalkapalloliiton uusi päätös on kerännyt täysin positiivista palautetta, kun hyvää taistelua rakastavat karkit hyökkäävät ilmaan. Nyt elämme?

Tärkein sääntö. Englannissa rangaistaan simulaatiosta
Kuva: Metro, MUFC

Tämä on kaksijakoinen hylkääminen simulaatiolle nordicbet, päätös siitä, mitä tehdään erityiskomission jälkeen. Innovaation marsu toimii Mestaruuskisat, toiseksi tärkein Englanti-divisioona.

Mutta tässä on vivahde: vain sellaisia jaksoja, jotka johtivat vastakkaisen ryhmän pelaajan epäoikeudenmukaisuuteen (kuten myöhemmin vahvistetaan) tai jälleen rangaistuksen epäoikeudenmukaiseen luovuttamiseen. Lähes kuolemanrangaistus murhasta – yksi kaikkein kiistanalaisista rangaistuksista.

Kiistanalainen, koska virheiden mahdollisuus on aina olemassa. Kaikki vihaavat simulaattoreita, häpeämmekö, jos he pelaavat joukkueellamme ja ovat valmiita kattamaan äidin, jos vastustajalle. Samoin vihaamme erotuomarin valvonnan tilannetta, kun ottelussa oleva vanhempi korjaa riidanalaisen virheen, näyttää kortin, asettaa rangaistuksen – tai ei tee kaikkia.

Mutta jalkapallon erityispiirre on se, että siinä on paljon pelitilanteita. Lähes jokainen episodi voidaan tulkita kahdella tavalla, ja vielä enemmän, jos et ole vapaa kelkkailijoiden mieltymyksistä. Kyllä, jos putoat vastustajan joukkuepelaajaan – näet todennäköisesti simulaation. Loppujen lopuksi tämä on Barça, jota et pidä, ja ehkä kaikkien simulaattoreiden “Manchester United” laivasto nordicbet pokeri bonus. Mutta jos suosikkijoukkueesi pelaaja putoaa rangaistusalueelle, voit aina sanoa: oli rangaistus, hän vain puristi jalkansa, jotta ei loukkaantuisi. Siellä oli tarkoitus, siellä oli hyppy – oli rangaistus, voit lisätä, selittää.