Hockeyspillere har vunnet den endelige forberedelsen til VM, Finland racing i raids

finnene var i stand Tsjekkerne skøyter, hardhet og produktivitet, keeper Alexander Salák også bekreftet utmerket form. Og kanskje litt flokete hovedtrener Vladimir Ruzicka, som på fredag ​​hørte en rapport som Ondrej Pavelec vil være VM i Praha gratis ( mer HER ).

“Begge kampene er Vi gjorde det bra, vi er glade. Og på fredag ​​begynner det, “Salak gleder meg.

” Humør er bra. Gutter gleder seg til å føle seg ansvarlig. Kampene har vist at vi har en kjempe team, og jeg tror det er hvordan vi spiller forberedelse kampene, vi overføre inn i World Cup, “sa han etter kampen tsjekkiske TV Andrew Weissmann, som informerte også at kadre later angripere Michal Birner og Tomáš Zohorna .De andre bor fortsatt.

I Brno har alle NHL-forsterkningene blitt vist for første gang. På den europeiske isbanen begynte de sakte, men de ble mer og mer synlige i løpet av kampen. Jaromír Jágr skapte en sjanse for lagkamerater, som gjorde den ubarmhjertige angriperen av offensive handlinger Jakub Voracek. Tomas Hertl dyktige skating i kraft og svakhet, som Martin Erat. Forsvareren Jan Hejda var i stand til å se på den store isen pålitelig og utmerket, Michal Jordan, som svarte på Tuomo Ruutu i første omgang med 1: 1.

“Stor tilfredshet. Jeg ville brann ved porten og falle der nede. Det målet hjalp meg, “sa Jordan til tsjekkisk fjernsyn.

Den unge forsvarer spilte et veldig godt spill.Zlin elev, som denne sesongen gradvis avgjort i forsamlingen Carolina, viste at NHL har vokst mye. I tillegg til oppgjøret viste mer morsom action med rullerende porter, som også kan ende mål. På slutten av den andre perioden han begynte å gripe med Jussi Jokinen.

Mens den første delen av den finske tsjekkiske laget spilte, den andre fra hjemmet og kom inn i tempoet i tredje allerede i en god atmosfære mye sagt om å vinne.Etter Voráčková hendelsen keeper Juuso Saros snevert fortrenger skutt Jakub Nakládal ledet inn i øverste hjørne, Jagr sirklet sone og fikk farlig såret mellom sirklene…

Og da tre minutter før slutt Voráček avfyrt på Saros så kraftig målvakten pucken nettopp startet, ferdig for ham Sobotka og hans tredje mål i de siste tre representative dueller nærmere hjemme representasjon for å vinne.

Men mens det avgjort Jágrův lagkamerat Florida Aleksander Barkov, som kom en serie med raketter og tvunget forlengelsen. I det spilte han en gamble, Tsjekkisk sjansene hadde Voráček aktiv Hejda Saros bombardert fra alle kanter.Men målvaktene regjerte.

De bestemte seg da da raidene i den andre serien som Barkov scoret, holdt Voráček et skudd mellom betongen. Og da Salak plukket opp Aaltonen, gledet Brno-hallen i seier.