I semifinalen slo Chomutov igjen Jihlava, Budějovice falt med Třebíč

Chomutov kunne stole på dannelsen av ungdommer i den andre hjemmekampen. Ondřej Kaše med Kampf velge sine mål mandagens kamp, ​​og viste at selv en dag senere.

Nå, etter deres samarbeid med Pirates kom i det 11. minutt til å lede. Chomutov hadde da en to-minutters dobbelt svekkelse, som Jihlava måtte gå glipp av. Siden da hadde hjemmelaget fokuserte hovedsakelig på defensiven, og på den, for å unngå ytterligere utestenging.

Jihlava men ikke uten sjanser Seman selv i den andre perioden traff stolpen Hanuljakovy porter. Men anda har blitt rammet av hyppige ekskluderinger.

Den tøffe score på 1: 0 var så lenge til slutten. Den største sjansen for gjestene ble brent tre minutter før slutten av Čachotský, som i høst ikke kunne lede pucken inn i den tomme porten til Chomutov.Håp for oppgjøret tok Jihlava og ekskludering i siste øyeblikk, Dukla hadde spilt seks spillere, og du kan da i det endelige spillet uten en keeper å skape den nødvendige trykk.

Serien fortsetter fredag ​​i Jihlava.

Trebic sette henne i den andre kampen i serien svært forsiktig utelukkelse, og fordi hun var i stand til å transformere maktspill, scoret sitt første seier. Gjestene ble ledet av Pekr, som floppet mellom sirklene og slo Bláha’s skulder. Selv om motoren var i stand til å utjevne etter 30 sekunder takket Pribyl, men å balansere varte mindre enn to minutter.Har de andre gjestene tok fordel av den numeriske fordel og Holik fikk Horacku Slavia ledelsen igjen.

I forhold til det første spillet i České Budějovice serien var ikke så farlig, og gjestene overrumplet eller annen kompensasjon fra hullet Josefa Straky. Kaptein Engine jublet fullt stadion i begynnelsen av den siste tredjedelen, men svaret kom umiddelbart. Trebic to mA limt mål Raska og Havel seg opp på to. 4 og resten av spillet prøver å kontrollere sin fordel

Ceske Budejovice han håper hans andre mål i kampen Josef Straka, for å kompensere for lenger, men hjemmelaget hadde ikke strøm, selv om han prøvde i det siste minuttet av kampen uten keeper og jeg hadde 42 sekunder lang power play seks mot fire, og de siste fire sekunder, 6-3.