I tillegg til første halvdel ble tiden

1: 4 med Arsenal i London og 1: 2 i Moskva-derbyet mot Dynamo presset ikke CSKA inn i depresjon før det andre benet mot Gunners. Denne freaky European Cup-uken viste: tre mål er hevdet, og resten er på dommers samvittighet.

Sammenlignet med et møte i Emirates, i Moskva, skakket Viktor Goncharenko på oppstillingen: Vernblum skadde ribben dagen før – Chalov, som scoret Dynamo, flyttet til venstre, flyttet til venstre, tok Nababkin den høyre kanten og midt i feltet Kristiyan Bistrovich erstattet Bibras Nath. Tidligere spilte den 20 år gamle kroaten bare for CSKA bare 18 minutter. Trust.

I første omgang har Arsenal gjennomført flere farlige angrep – programmene, som i London-kampen, kuttet straffen for Igor Akinfeev over bredden, men disse passene manglet klarhet.

Natcho drepte en uke for comeback. CSKA kunne passere Arsenal Foto: RG

I den 38. minutt forlot Alan Dzagoev feltet på grunn av skade, Vitinho dukket opp (denne gangen han så bra ut) og straks spilte ut med Kuchaev. Konstantin hang i straffesparket, Nababkin kom inn, slo Montreal og slo på hodet, Cech mislyktes av og Chalov var på jobb i assists. Så CSKA åpnet scoring.

I tillegg til første halvdel ble tiden vist ond og skutt øynene til Wenger. Og Arsenal-treneren hadde grunner til irritasjon: Arsenes lag vunnet aldri i Moskva – 3 tap og 2 trekker; og den nye virksomheten luktet sterkt av det andre målet og miraklet til «hærens menn».

Etter pausen hadde kommentator Yuri Rozanov en lykkelig tantrum: i den 50. minutt brøt Golovin fra avstand, og igjen svarte Cech svakt, og Nababkin avsluttet ballen i mål. 2: 0.

I det 71. minutt hentet Ignashevich ballen foran andres straff og skød det rett ved siden av innlegget – flere centimeter fraskilt CSKA fra den historiske hendelsen. Og så kollapset alt gjennom en persons skyld …