Jürgen Klopp: Onus a Liverpoolban van, Betclic hogy javítsa védelmet

A Liverpool menedzsere a hétfőn, Karius hitelesítő adataival kapcsolatos emberszerű érvbe került, Gary és Phil Neville ellen. Miközben megtagadta, hogy megvitassák a kapus formáját vagy kilátásait a Middlesbroughban, szerdán, Klopp ragaszkodik ahhoz, hogy a csapata megvédje a védelmet, mivel Bournemouth és a West Ham United ellen lépett. Oké, Bournemouthban volt a helyzet. Ez rossz védelem volt. Az emberek azt mondták: „Ha lenne [Joël] Matip…” Tehát Matip képes lett volna futni a negyedik cél felé? Általános érzés volt. Nem voltunk kényelmesen. Nem léptünk fel.De ez csak akkor segít, ha mindannyian jobban teljesítünk.Bournemouth csatát hátulról, hogy megdöbbentjük a Liverpoolt Nathan Aké győztesével. Ezt egy csapatként kell elkerülnünk, és nagyon gyakran elkerüljük. Ezért, amikor az emberek a védekező problémákról beszélnek, már tudtam, hogy jól védjük. Az emberek mindig új játékosokat kérnek, de a munkám az, hogy együtt dolgozom Betclic azokkal a játékosokkal, akiknek van, és következetesen jól csináljuk, és ez az, amit csinálunk.Amikor azt mondom, hogy nem volt a megfelelő egyensúly a játékban, a védekezés a támadó helyzetben kezdődik. Klopp azt mondta: „A védelem azáltal kezdődik, hogy nyomást gyakorol a játékosra, aki elhaladt a labdát, vagy több játékosnak kellett volna lennie a labda mögött. A többieknek nincs értelme. ”

Lovren kétséges, hogy a Middlesbrough-n a játék vasárnap félidőben került visszavonásra görcsökkel és egy esetleges zavaró problémával.Philippe Coutinho, Daniel Sturridge és Danny Ings minden sérüléstől eltekintve Klopp elismeri, hogy támadó lehetőségei messze vannak attól, hogy tökéletes helyzetben legyenek.

Hozzátette: „Imádom a fiatal játékosainkat, ragyogóak, de a vasárnap nem volt játék, hogy behozzuk őket. Harcoltunk az eredményért, West Ham hozta a Carroll-ot, és Ben-t [Woodburn] vagy Ovie-t hozzuk [ Ejaria]? Ennek semmi értelme. Hiszünk benne, természetesen, és biztosan használjuk őket. Nem tökéletes, de mit tudok beszélni?Ebben a pillanatban nem tudjuk Betclic Magyar megváltoztatni, mert elkezdi megkérdezni, hogy mit fogok tenni az átviteli ablakban. hogyan fejlődik és hozza meg a döntéseket. Veszünk, amit kapunk. A különbség az, hogy már a sérülési problémáink vannak. Más csapatok megkapják őket, mert senki sem fog átmenni [a szezonban] gond nélkül. Nem tudom megváltoztatni, ezért nem aggódom.

„Egyik játékos sem – Lallana, Firmino, Mané – nem játszott egész idő alatt. Mindannyian szüneteik voltak. A Chelsea egész idő alatt ugyanazt a csapatot játszik, és nem kérdezi meg őket, hogy aggódnak-e. Hazard és Costa – 90 percig játszanak minden játékban. Nem tudjuk megváltoztatni, így nem aggódunk.