Milan ad Silvio Berlusconi színházi búcsút, de valóban elhagyja a színpadot?

Talán ez az összehasonlítás volt a fejében, amikor vasárnap este megérkezett a földre. Az egyik újságíró várta őt, ugyanazzal a kérdéssel: ez lenne a végső derby, mint Milánó elnöke? Ivan Perisic kiegyenlítője az Internazionale-i romokhoz Suso brácsa Milánóhoz További információ

Miért nem kérték, hogy teljesen egyértelmű. A választ már minden nagy újság- és sport magazinban kinyomtatták. Három évtized után a Betclic online fogadási kormányzás előtt Berlusconi elején megállapodott, hogy eladja a klubot a kínai befektetési csoportnak, a Sino-Europe Sportsnek. A tranzakciót december 13-án véglegesítették.

Ahogy közeledtünk, a Curva Sud ultraszámai lélegzetelállítóan hatalmas koreográfiát mutattak ki a kimenő tulajdonosuk iránt.A teljes három szintet lefedve Berlusconit a trófeákkal körülvették, amit a klub vezetése alatt nyert – öt európai csésze, nyolc scudetti, egy világbajnokság, és még sok más.

Mit jelent ez pontosan Berlusconi? Ez volt az éjszaka, hogy óvatos legyen a következtetésekre ugrás, a pályán és a rajta. Milánó nyolcpontos előnyt jelentett az Inter-nél a ranglistán, és arra törekedett, hogy szomszédjaikat egy korai ütéses Betclic fogadási útmutatók ütéssel szerezze meg a Bajnokok Ligája kikötőjében. És mégis, az első 40 percen át átfogóan elnyerték őket.

Senki sem tudta, hogy mit várhat az Inter-től ebben, az első játékban Stefano Pioli alatt. Az igazgatói kinevezés körülményei alig voltak ideálisak.Pioli megérkezett a sportigazgató, Piero Ausilio határozott támogatásával, és a bérbeadása késik, és más megkérdezett jelöltek között, a klub vezetői között a versengő csoportok beszélgetésében. \ TMilan 2-2 Internazionale: Serie A – ahogy ez történt! Bővebben

Amint megerősítést nyert, azonnali erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy helyreállítsa az Inter saját, dicsőségesebb múltjával való kapcsolatát – a korábbi hármas nyertes Walter Samuel asszisztensként való elnevezését. Az új vezetői csapat nem változtatta meg drámaian az Inter alakját ezen a játékon, vasárnap egy ismerős 4-2-3-1-vel, de Pioli megrázta a dolgokat, amikor két hónapon belül átadta Geoffrey Kondogbia-nak, és João Mário előre lépett játszani a No10-ként, és Gary Medel-t középre visszahelyezve.

A korai visszatérések biztatóak voltak.Ahogy közeledik a félidő, az Inter dominált a birtokában, és megteremtette a jobb esélyeket. Ivan Perisic egy szabad fejlécet helyezett el a hátsó poszton, mielőtt Mauro Icardi elsötétítette volna az első érintését, Betclic ingyen fogadások miután Antonio Candreva-tól a büntetőpont közelében lőtt. Facebook Twitter Pinterest Suso ünnepli a második gólját Milánó ellen az Inter ellen. Fénykép: Emilio Andreoli / EPA

Milánó szerzett. Giacomo Bonaventura egy másik Inter-támadás után gyorsan megtörte a labdát Suso-nak. A spanyol a jobb oldalról vágott, és elegáns sztrájkot adott a távoli sarokba.

Ez az áttörés Milánó kezdte a második félidőt.De ők is hidegnek tűnnek abban a pillanatban, amikor úgy tűnt, hogy ők viselik a felelősséget – Candreva kiegyenlíti a döbbenetes célt a D szélétől. Alig. Suso öt perc múlva helyreállította Milánó vezetését, táncolva Jeison Murillo-ról (a Medel első sérülése helyett), mielőtt a gyengébb jobb lábával pontozott volna. Májusban Vincenzo Montella volt felelős a Sampdoriaért, amikor Suso kétszer támadt ellenük egy 3-0-as Genova győzelemben. vissza az otthonába, ha megismételné a trükköt az Inter ellen. A rendezvényen véget vetett az ígéret felülvizsgálatának.A teljes munkaidőben utazási terveiről kiderült, Suso azt mondta, hogy csak egy ilyen gesztusot akart előállítani, ha céljait Milánó segítette. És végül nem az volt, hogy a dolgok hogyan jöttek ki.

A San Siro kövér hölgyének legalább az énekhangokat kellett felmelegednie, mire Samir Handanovic előrelépett, hogy csatlakozzon az Inter támadásához egy 92. percig sarok. A kapusnak nem sikerült elkapnia João Mário keresztét, de Kondogbia megcsinálta azt Perisic útjába, aki a távoli poszton húzta le a 2-2-es pecsétet. Ha Berlusconi Trumphoz hasonlít, mi lehet Olaszország tanítson Amerikát? Bővebben

A horvát, valószínűleg úgy, mint a többi ránk, úgy döntöttünk, hogy mindkét csapatnak otthoni készletekben kell játszania, amelynek nehéz fekete bélése miatt nehezen tudták eldönteni bizonyos szögektől, levették az ingét ünnepelni.Ez volt az eredmény, amit Inter szükséges és megérdemelt. Pioli még sok munkát végez, de mind az első előadás harciassága, mind a kreativitása alapot adott a bátorításnak. Montella fiatal csapata befejezte a hétvégét az asztalnál, és ezzel a nyolcpontos előnnyel szomszédaival szemben még mindig ép. egy csapat, aki megnyerte a scudettót, ünnepelte a sérülés idejében elkapott húzást, mintha győzelem lenne – mondta Montella. – Nem az, hogy félig tele vagyok az üveggel – teljesen tele vagyok. A bajnokság rangsora szép. ”

Berlusconi jobban megmérte, gratulálva a játékosainak, de némi csalódást fejezett ki a csapat taktikája miatt.Montellát ésszerűen kifogásolják, hogy visszavonta Carlos Bacca-t és M’Baye Niang-t, és meghívta az Inter nyomását azáltal, hogy csökkentette csapata fenyegetését a pultra.

A tulajdonos legizgalmasabb észrevételei azonban a klubgal való jövőbeni társulását tekintették . La Repubblica szerint a meccs után vacsorázott a Hotel Bulgari-ban, mielőtt megállt volna, hogy kiterjessze a kétértelmű mérkőzés előtti észrevételeit.

„A kínai ragaszkodnak ahhoz, hogy elnök maradjak” – jelentette be Berlusconi mondták. „Mondtam nekik, hogy nem tudom elgondolni, hogy valaki más klubjában elnöki pozíció legyen.Felajánlották a tiszteletbeli elnök pozícióját, de különálló ügyvezető elnök nélkül is.

„Úgy gondolom, hogy egy ilyen helyzet megtörténhet, de szükségem lenne arra, hogy beavatkozzam a transzferpiacba és azokra a kérdésekre, amelyek a pályán történik. Ha ezt a hatalmat adom nekem, megpróbálom elfogadni a tiszteletbeli elnökséget. ”

A rajongók búcsút mondtak a La Scala del Calcio-nál. De úgy tűnik, hogy Milánó nagy solistája még nem áll készen arra, hogy elhagyja a színpadot.

• A Juve vezetője most már hét pont, és a kisebb oldalakkal való foglalkozásuk következetessége olyan, hogy még a résen is lakik kicsit értelmetlen.Lehet, hogy 2016-17-ben nem lesz valódi címsorozat, de ha nem más, mint a Bajnokok Ligája elleni küzdelem, akkor két pontot választanak el a második helyen elhelyezkedő Roma és Milánó hatodik helyéről. Lazio és Atalanta egymás között vannak elhelyezve.

• A csoport mögött Torino, akinek Belotti Andrea kivételes formában marad. Mindkét gólt megragadta egy 2-0-as győzelemben Crotone-nak, és Opta szerint ez az egyetlen játékos az európai öt legjobb bajnokságban ebben a szezonban, aki három gólt szerzett jobbra, három balra, és három fejével.

• A Sassuolo két szezont vezetett a harmadik alkalommal ebben a szezonban – és ez talán még a legdrámaibb volt.A Sampdoriaban a 84-es percig nem kapták meg első céljukat, de 3-2-et vesztettek. „Holnap egy nagy Samp csapatról fogok elolvasni,” teljes idejű szellőztetett a Sassuolo vezetője, az Eusebio Di Francesco. „De azt hiszem, egy csomó bollocks voltunk.”

• A Fiorentina rejtély marad – sok hétig palacsinta, de esetenként féktelen. Az Empoli 4-0 győzelme azt jelenti, hogy a 18 bajnoki célpontjának pontosan a fele ebben a szezonban csak két játékban van.

• Milyen különbséget jelent az egészséges Mattia Destro Bolognára. A Rossoblu öt játékban nyerhetetlen volt, mivel október elején megsérült. Visszatérése óta az első indulás után 20 perc alatt ért el, majd 3-1 győzelemben segítette a második felállítását.