Nådeløse Angry Birds. De hadde et slag som de aldri hadde spilt i livet

Det var virkelig et motiv for å dele tenniskurios. ”Det har aldri skjedd meg før. Lykke til, ”smilte et medlem av Pilsen-paret kalt Angry Birds. ”Jeg trodde Bara ville ha det, men da jeg så at han var på hælene mine, visste jeg: Du kunne aldri få det fra de hælene. Så jeg svingte fortsatt. ”

Og de“ overdrev ”hele tiden utmerket. Det tredje seedede paret klarte åpningskampen mot Klepačová, Martínez uten problemer og vant 6: 1, 6: 2.

“Vi startet bra. Vi beveget oss flott, var aktive bakfra og på nettet. Vi var presise. Slik vi ønsket det, sa Strycova. ”Jeg visste at Baru var i form. Jeg tenkte med meg selv: Ikke vær overmotivert, ikke vær overmotivert.Jeg var veldig nervøs på onsdag og kunne ikke gjøre det i praksis; kanskje vel, i det minste forventet jeg ikke en full topp. Nå er jeg fornøyd, ”la Sestini Hlaváčková til.

Det er allerede sikkert at Tsjekkia vil ha minst en kvinnelig representant i finalen i Champions Tournament, da disse to vil møte vinnerne av duellen Krejčíková, Siniaková vs. Peschke, Melichar. Semifinalen kan til og med være en rent nasjonal sak.

Etter kampen fortalte “Angry Birds” publikum igjen historien om et fengende kallenavn. Alle teammedlemmene og deres nærmeste kom nesten ikke inn i hytta. Deres glede ved å vinne var virkelig ekte.

“Og fortjent.Det er ikke morsomt å vite at hvis vi taper, skal vi hjem med en gang, ”erkjenner Strycova og partneren legger til:“ Dessuten er den første dagen (doblerturnering), den første runden, ennå ikke full av gallerier. På vei til Singapore spilte vi veldig bra, og vi følte presset for å gjøre det her. Men første runde minner oss om Grand Slam-semifinalen. ”

Sestini Hlavackova kan bli den første kvinnelige tennisspilleren fra Tsjekkia som vant doubletittelen på turneringen; i fjor feiret hun sammen med ungarske Babos. Onkelen hadde en premiere på den lokale galashowen og var strålende fornøyd: “Nervøsitet kontrollerte meg ikke, noe som er bra.Så jeg ville sette det i hodet mitt, og jeg gjorde det. ” “Det er ikke verst,” smiler Sestini Hlavackova, og Strycova legger muntert til, “Vi er gamle, vi trenger det nå.”