Pursl trakk Svitavy, Skinner dominert i Köln, og Welsch tok USK for håp

Pardubice spillere fikk de siste fem poeng nejvyrovnanějšího av kampene og slått score fra 66:69 til 71:69. Východočeši la motstandere benyttet i de tre siste minuttene av kurven. På mandag dohrávce til dem igjen kan oppdage stramme Opava, som venter kampen i Decin.

“Overveldende slåssespill med en sterk vekt på forsvar. Vi forsvaret veldig bra, og vi var i stand til å hjelpe. Dette resulterte til slutt når vi var hjemme ikke lov til å score og venda det på sin side, “hevdet en av treneren til Pardubice Thomas Bartošek.

Tre straffekast i slutt ledningen slått Dominez Burnett og to-punkts kurv lagt Scott Martin , hver med 15 poeng og 10 rebounds som de beste spillerne i spillet.

En erfaren George Welsch spilte en stor rolle.I spillet, selv om stedet ikke ble vedtatt, men han scoret to avgjørende gevinster mot unge vakter Andrew Sehnal og på toppen av viktige returer

The Master Nymburk innrømmet 92 poeng til Prostejov Retten kan av Olomouc, som er det meste av sesongen, men vant 119.: 92nd Nøkkelenes angrep kom inn i andre halvdel. I det nye året regjerende mester fortsatt bak i forsvar, i midten av dem Decin scoret 90 poeng før motstanderne få maksimalt 80.

Den seks tosifret skyttere Nymburka Ray Kendrick ledet med 22 poeng. Hanákům bidro med 23 poeng og sju returer og Jon-Christopher Fuller.

stjernehjul Köln Lee Skinner, som bidro til seier over Ostrava 70:63 28 poeng og 13 returer.Komplett 40 minutter spilt og hans lagkamerat Petr Šafarčík, tok dem til 15 poeng.

Svitavské basketball førte tjue pivot Puršl Simon, som på 98:73 seier over Brno personlig rekord forbedret til 23 poeng og lagt fem returer . Dobbel dobbel skrev ned sine lagkamerater Roman Marko (15 poeng og 11 assists) og Garret Kerr (13 poeng og 11 returer). Brno nok 22 punkter eller dreie Mladen PRIMORAC 13 poeng Djordjeho Leliče nye spiller.

Jindrichuv Hradec minutter lang kjempet for første seier for Usti nad Labem, men til slutt sank 89 100.DeAndre Upchurch Sør Bohemians holdt spillet 23 poeng, besøke Donald Robinson scoret selv 25 poeng, Ladislav Pecka lagt til 22 poeng, åtte returer Hjem