Raheem Sterling megkönnyebbült a 49 millió fonttal a Manchester City-ből Liverpoolból

Raheem Sterling megkönnyebbült a liverpooli Liverpool Citytől a Manchester City-be tartó első átadása befejezéséig, és úgy véli, csatlakozott egy olyan klubba, amely képes “nyerni a dolgokat évente, évről évre”.

A 20 évesek díja 49 millió fontra emelkedhet a megjelenésekkel és díjakkal kapcsolatos kiegészítésekkel, amelyek mindegyikét a Merseyside klub elnyerte, és megállapítja, hogy a Sterling a legdrágább angol játékos. Az előd, aki kedden orvost átment, ötéves szerződést írt alá, amelyről úgy gondolják, hogy hetente körülbelül 200.000 fontot érne el, és a No7-es pólót fogja viselni az Etihad stadionban.

Az ezüstöt keresve, mint a pénzügyi jutalmaknál nagyobb jelentőségű, amikor mozogni kezd, most repül Ausztráliába, hogy csatlakozzon az új klubtagjaihoz az 1xbet weboldalak előszezon turnéján.Manuel Pellegrini új vezetője “az egyik legjobb támadó játékosnak számít a világ labdarúgásában”. “Ez egy jó érzés és nagyon boldog idő számomra és a családom számára” – mondta Sterling, Aki új csapattársa, Joe Hart, az elmúlt hónapban Angliában vállalt kötelezettségeiről beszélt. “Örülök, hogy mindent megtett, és nem tudok várni, hogy bekerüljek a képzési területre. Az elmúlt években a dolgok nagyon gyorsak lettek.

“Csak meg kellett tanulnom, hogy mindent megtegyek a lépésemben, de soha nem gondoltam volna, hogy ebben a pontban a koromban leszek. Most és megtöri a brit átutalási díjat…a világszínvonalú játékosokat, akik itt vannak, és olyan csapat, amely képes nyerni a dolgokat egy év alatt.Minél több minőségi játékos van körülötted, minél több minőséget hoz magával, így alig várom, hogy elkezdjem és játszhassak velük. “

A Sterling a Manchester City weboldalán beszélt Köszönetet mondani a Liverpool vezetőinek, köztük Brendan Rodgersnek is, hogy felajánlotta neki a lehetőséget, hogy fejleszthesse és lenyűgözhessen a topflightben, valamint családját 1xbet bonuszi és ügynöke, Aidy Ward. “Ők a legjobbak – mindenre szükség van itt és még sok másra” – tette hozzá, amikor megkérdezték az új klubja létesítményeit. “Van mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy elviszlek a következő szintre, így nincs kifogás.”

“Raheem Sterling az egyik legjobb támadó játékos a világ labdarúgásában, és nagyon várom, hogy csatlakozzon a csapatunkhoz Ausztráliában későbbi héten “- mondta Pellegrini. “Olyan fiatal játékos, aki kimagasló képességgel rendelkezik, és biztos vagyok benne, hogy a Manchester City rajongói nagyon izgatottak lesznek a csapat csapatában.” Az elmúlt négy hónapban elhúzódó és gyászos átadási történetvonalak.Sterling kapcsolata a hierarchia Liverpool volt jelentősen romlott az elmúlt szezon során, amikor egy új szerződést az Anfield, amelyet kezdeményezett tavaly októberben, gyorsan megtorpant. A játékos elutasította a tervezett foglalkozik £ 100,000 Márciusban egy hét, és annak ellenére, hogy a tavalyi szezonban 52 mérkőzést mutatott be, és két év telt el az üzletére, azóta megjelent az a cél, hogy elhagyja.

A City két ajánlatot tett korábban nyáron Először a kezdeti £ 25m-re emelkedett, és a második 35millió fontot a kiegészítőkkel közelebb véve 40millió fontért – amit visszaszorították, bár Sterling egyértelművé tette a Liverpool manager, Brendan Rodgers, Az előző szezon edzésének első napja a múlt héten.

A Merseysiders csapatából hiányzott két hetes túra Thaiföldről, Malajziából és Ausztráliából, és kétszer is hívta a betegeket, Napos edzés, javaslatok 1xbet kaszino bónusz közepette a ” Talán be kell hívni a társulást, hogy próbáljon békét békéltetni.Rodgers azóta ragaszkodott hozzá, hogy “nincs probléma” a játékossal. A Liverpool várhatóan meg fogja vizsgálni az Aston Villa elhatározását, hogy megőrizze Christian Bentechet. Sterling karrierje az Anfielden végül 129 mérkőzést és 23 gólt ért el a Queens Park Rangers öt évvel ezelőtti váltás óta. A nyugat-londoni klub, aki 600 000 £ -ot nyert, ami akár 5 millió fontos emelkedést is elérhet, a díj nyereségének 20% -át teszi ki, amely a játékosnak az Etihad-ba került, és a legnagyobb nyereséget még a játékosok értékesítése során is kihasználja. A tehetség – de a Manchester City minden héten meg kell látnia Jamie Jackson Bővebben