Releul va fi fără Soukal. Antrenorul Unibet Vitek: Începutul ei ar fi riscant

subestima posibilitatea de a începe o boala Unibet care este principalul motiv pentru antrenori Vitek și Šoukalová Fisherman trase din ansamblul.

„A fost vineri Gabina desigilate Unibet ușor și simțit bine. Ne-am bucurat că ne-am alăturat cel puțin astăzi “, spune Zdeněk Vítek.

“Este foarte dificil aici. Avea două serii de curse Unibet la Ruhpolding și ea se afla pe primul rând pentru fiecare dintre ele. În plus față de zăpadă foarte grele „, a declarat antrenorul femeilor cehe.

Din moment ce joi este, de asemenea, de așteptare Unibet pariuri online a șasea rundă Cupa în Anterselva, la mare altitudine, care Unibet nu Soukalová sa făcut bine.

“Un alt bloc din Anterselv este Unibet îngrozitor de aproape. E vorba de sănătatea lui Gaby. Dacă nu se potrivește 100%, începutul său în releu va fi riscant.De asemenea, trebuie să ia în Unibet considerare modul în funcție Cupa Mondială „

Cu alte cuvinte, cu un pic de exagerare:.. un glob mic al releului Unibet au deja de anul trecut, acum miza este cel mai prețios, mare

Soukalová conduce în general la 73 de puncte.

„și 73 de puncte este într-adevăr, destul de un pic, dar ar fi de ajuns dacă săptămâna viitoare nu am reușit din cauza Start bolii, iar 73 de puncte Unibet este acum trecut“, a spus Vitek.

într-un cvartet ceh raport, care în luna decembrie Unibet a fost al șaselea în Hochfilzen, înlocuind-o pe cea de a doua secțiune Jitka Landová, ultimul membru stabil al echipei de releu. Cehii de bord compus Puskarčíková, Landová, Charvatova Vitek. Home

Și cu astfel de ambiții?

“Locul de amplasare Unibet până la 8.