Serena Williams veresége Unibet ad lehetőséget, hogy átvegye az irányítást

Már nem lesz ebben a helyzetben a ranglistában, miután elvesztette Karolina Pliskovát az elődöntőbe egyenes sorozatokban, és az ő nyers megtagadása, hogy beszéljen róla, miután a második év második hetében elhallgatott a verseny utolsó hétvégéje kissé meggyilkolt. 2015-ben Roberta Vinci volt az olasz páros sztár, aki megállította az elődöntőben. Csütörtökön este a cseh hatalom-szerver Pliskova volt, aki hálás volt Williams záró kettős hibájára, ami neki adta a Unibet helyét a döntőben.Az új és sokkal boldogabb No1-es világ az Angelique Kerber, aki megverte Williams-et, hogy megnyeri az Australian Open-ot az év elején, és megmutatta, miért jutott el a csúcsra, amikor viszonylag könnyű Caroline Wozniacki munkája a második elődöntőben. De két méltó döntőse, Kerber és Pliskova próbál szombaton nyerni, hogy először nyerjen a Williams címért, amelyet unibet élő fogadás hatszor nyert meg, a 34- egy évesen a tenisz királynője megbánja a színpadot, ami szégyen, mert Unibet óriási jóindulat van neki.

Amit Williamsnek tudnia kell, de nem értékelheti, hogy sok rajongó, és nem csak a honfitársaik, azt akarták látni, hogy átnyerje Steffi Graf 22 fõs jelét.Mindenki egy történelmi darabot szeretne megtanulni, de egy egyenes lábakra való legyőzés kétszeresen fájdalmas volt, mert szintén véget vetett a legmagasabb rangsorában 186 heti hét után, ugyanúgy, mint Graf rekordfutása. Olyan, mintha a történelem nem fog hajlani az akaratához, és küzd, hogy megbirkózzon a csatával.

“Nem voltam 100% -ban”, mondta, de azt hiszem, jól játszott. Megérdemelte a győzelmet. ”

Nem egy rézfúvós csengetés volt. Williams, Kerber és Pliskova olyan ellenfelek, amelyeket tiszteletben kell tartani, de távol tartják. A Wozniacki közeli barátja, aki már No1 volt, de soha nem nyert nagyot, kevésbé vonakodott megvitatni a helyzetet. “Nem sok Unibet ember volt a No1.Ez egy hatalmas dolog. [Kerber] biztosan van egy cél a hátán. Mindenki meg akarja verni a világ No1 játékosát. ”

Kevesebb mint az a nő, akinek dicső uralmát éppen megszakították. Meddíg? Nehéz megmondani. A szombat döntője bizonyára bizonyítékot szolgáltathat, ha Kerber elég jó ahhoz, hogy a vadászcsomag előtt álljon.

Míg a hírnév és a teljesítmény Kerber előnyben részesítik, az erő határozottan a Pliskovával. Wozniacki mondta róla: “Nagyszerű éve volt. Nagyon sok labdát kap. Ő is tudja, hogyan változtassa meg a tempót.Kerber a kedvence, bár ő titokzatos módon elveszítette utat az utolsó nagy döntőjében, a Rio Olimpián Mónica Puig ellen, és négy egymást követő mérkőzést elvesztett, miután Williams-et verte. Melbourne.

Meg kell jegyeznünk, hogy Pliskova nemcsak a gyengélkedő Williams-et támadta meg a győzelmekből, hanem egyenesen a Kerber számát is. A No1 új világ a 11 játékos közé tartozik, akik elvesztették a Cincinnati Open kezdetén futó versenyen. Pliskova ebben a Unibet döntőben emelte Kerber-t, és az Arthur Ashe Court-ra inspirálta.

Az elődöntő után utalt arra, hogyan játszik a sport egyik legjobb őrlőjével szemben: nem akarnak régóta részt venni Serenában. ”

Ez rövid, brutális meccs lehet.Ha igen, Pliskova lesz az új bajnok.

more: sport-fogadas.org/unibet/unibet-elo-fogadas.html