Strategin att satsa på fotboll mot oavgjort

Strategin att satsa på fotboll mot oavgjort. Användbara tips
Budstrategier 328

Rita är det mest osannolika resultatet av en fotbollsmatch, så jämlikhet mellan krafter i vilket spel som helst är alltid det största förhållandet. nybörjare misstag är att de börjar utan analysen att följa din magkänsla och sätta på avsaknaden av oavgjort i nästan varje match. Att göra sådana priser är olönsam. Det är mycket lättare att använda en annan populär strategi, som låter nordicbet dig stanna kvar i svart för ett långt avstånd.
Strategin att satsa på fotboll mot en rita

Det första du behöver välja ett mästerskap för vadslagning. Passa inte på turneringar, där mycket drar. Välj en tävling där det finns få fridfulla resultat. Det är nödvändigt att nordicbet bonuskoodi titta på tävlingar där det finns uppenbar uppdelning i ledare och utomstående. Spanska Premier League är inte lämpligt, eftersom förutom “Real” och “Barcelona”, resten av laget kan ta poäng från varandra.

Det omvända exemplet är den engelska Premier League. Det finns en grupp ledande lag som har en mycket hög andel av segrar i matcher med företrädare för den andra tio. Sannolikheten att dra i dessa möten är mycket liten och koefficienterna är ungefär desamma. Standardkoefficienten för frånvaro av oavgjort är 1,30 (satsningsbolaget League of Stakes erbjuder detta). Mästerskap, där det är fördelaktigt att dra mot

England
Italien
Ukraina
Schweiz.

Det är logiskt för säsongen att välja två eller tre mästerskap, där det finns mycket få drag. I mitten av turneringen, titta på statistiken och dra slutsatser om systemets prestanda.

strategija_stavok_protiv_nichii-min
Hur man vinner på strategin att satsa på fotboll mot en rita

Det rekommenderas att använda singeln nordicbet. I det här fallet, i genomsnitt 1,3 du kommer att behöva korrekt förutspå för positiva spel med i genomsnitt 8 matcher av 10. Uppgiften verkar skrämmande, men med rätt val av fasta inkomster matcher tillgängliga.

Ta till exempel den engelska Premier League och matcherna i London “Chelsea” under säsongen 16/17. Laget gjorde i 37 matcher på bara 3 drag. Det vill säga, om det i varje omgång skulle kunna satsa på avsaknaden av oavgjort i en match med favoriten, skulle året har avslutats för spelaren i en anständig svart.

Strategin att satsa på fotboll mot oavgjort är inte lämplig nordicbet mobil för nybörjare, eftersom det kräver en grundlig analys av matcher. Annars, om du bara sätter på alla spel utan tankar, då kommer inget bra av det här företaget. Matematiskt kommer detta spel att gå med en stor vinst för bookmakeren.