Wimbledon 2016: Garbiñe Muguruza megrándul, de Camilla Giorgi verte

A második sorban volt egy idő, amikor a tiara kicsit csúszott a női tenisz hercegnőjének fejére.Garbiñe Muguruza, aki ebben a hónapban megnyerte a francia nyíltat, hogy a legfrissebb, legvilágosabb Grand Slam győztesévé váljon, az ő szolgálata törött a játék utolsó játékában, amelyből 7-5-et vesztett. hogy a játék következő No1 hirtelen emlékezett a királyi kinevezésére és a játék lankás erejére visszatért a döntőben, amelyet 6-4-re nyert a szemet gyönyörködtető Camila Giorgi ellen; egy spanyol, aki egy olaszat verte meg, részben egy egyszerre kibontakozó labdarúgó-mérkőzésre.

Miután Serena Williams a tavalyi Wimbledon döntőjében verte meg, Muguruza azt mondta, hogy nem veszi észre, a hétfői második sorozatban Sportingbet sportfogadás bónusz olyan volt, mintha nem vette volna fontolóra, hogy Franciaországba kerüljön ezek a pázsitok, mint a francia bajnok. A királyi egyesületek nem alkalmasak arra, hogy stílusában regalitás legyen. uralkodó méltányos egyensúlyát.Hat lábnyira van, de még mindig magasabbnak látszik a visszahúzott vállakkal, és a feje olyan magasra dobta a fejét, mintha a szamóca és a krém illatát keltette volna. A spanyol, bár Caracas-ban született, Venezuelában lassú, vörös pályákon nevelkedett, ahol a top-spinners virágzott, messze a fűtől és a SW19 gyorsaságától. De meglepő módon az ilyen hátterűek számára korán elkapja a labdát, és hatástalanító erejével, általában az alapvonalról, ami a játék munkatársa, eléri.

Miután megnyerte Párizsban az első a nagy slam versenyeken, ő jött ide, mint második mag és a második kedvenc mögött Williams. A majom le van húzva a hátáról, és meg fog állni.

Giorginak volt az a bátorsága, hogy azt javasolja, hogy megverheti.Ha Giorgi-val folytatott mérkőzést forgattál, és kivágtad a rossz biteket, meggyőzheted, hogy ő egy top 10 játékos. Eltalálja a káprázatos, támadó ütéseket, amelyek még a vezető játékosok is sík lábúak lehetnek. Ő is elég jó ahhoz, hogy a tavalyi 31. helyen szerepelt, bár a ranglistája messze elmarad a 67-etõl. Facebook Twitter Pinterest Camila Giorgi készen áll a hálóra való visszatérésre. Fotó: Tom Jenkins a Guardian-hez A baj a Giorgi lányával, aki 24 éves, az elégtelen ahhoz, hogy a szurkolói szétszakítsák a hajukat. Tavaly 458 dupla hibát szolgáltat, többet, mint bárki más a WTA turnén. Ez összesen 916 hiba – az egyetlen hibát nem számítva. Hétfőn a nyolc kétágyas csak kettő volt, mint a Muguruza, de még mindig rendkívül káros volt.A játék alapja a golyó lapos és kemény ütése, egy Sportingbet support online meglehetősen értelmetlen megközelítés egy olyan kiváló játékos ellen, aki egy kicsit változatosabbá válhat. Ehelyett Muguruza úgy érezte, hogy a labdát gyorsaságra dobja, mert úgy tűnt, túléli a saját játékának jelentős hatalmát. Muguruza, az első spanyol nő, aki Wimatmilon végét elérte, mióta Arantxa Sánchez Vicario 1996-ban megdöntötte Giorgi első két szolgáltatási játékát, de megszakadt. De Muguruza ismét elszakadt, és 5-2-re nyúlt, és 42 perc alatt megnyerte a 6-2-es megnyitót. Giorgi másodpercben felemelte a játékát, de a győzelmével annyira a spanyol szolgálathoz tartozott, hogy az összeomlott ha megtörték. Ő hozott 50% -át ő szolgálja először.Míg az első csoportban 47% -a nem jött vissza, ez a szám 18% -ra csökkent a második csoportban. A harmadik sor fordulópontja a harmadik játékban volt. 10 percig tartott, mikor Giorgi öt szünet után élt, mielőtt elvesztette a hatodik helyet. Ezután Muguruza szolgált a mérkőzésre, és a győzelem két és fél órát árasztott el.

“A Wimbledon nagyon trükkös verseny, mert a fű néha meglepetést okozhat. “Nem olyan, mint agyag, ahol több időt kapsz. Ott tovább élhet tovább. Itt, azonnal, veszélyben vagy. Gyorsabb. Sokkal koncentrálódni kell.

“Néha nem nyeri meg a gyönyörű utat. Ott kell lenni harcolni és várni az esélyedre, különösen egy olyan játékos ellen, aki a labdát zúdítja.Camila nagyon kemény ellenfél volt a verseny megkezdéséhez. “