Wolfsburg snudde Euroleague-duellen med Milan Inte

Wolfsburg i Europa League for å holde nullen i de tre siste duellene, men Inter-forsvaret vant tidlig som det 6. minutt når et pass over landsmann Mauro Icardiho treffe argentinske spissen Rodrigo Palacio.

Det tyske laget hadde mer av spillet, og bekreftet sin overlegenhet til å score i det 28. minutt da en corner etter Kevin de Bruyneho presset Naldo. Alene De Bruyne så etter en pause scorer to mål viste. Første gang Tref dratt nytte av en dårlig skudd keeper Juana Pabla Carrizo, deretter tok fordel av ytterligere nøling når et skudd fra et frispark.

Villarreal hjemme innløst allerede etter nesten fjorten sekunder av spillet når de treffer Vitolo, som ble forfatteren den raskeste noensinne scoret i historien til ligaen.Sevilla fortsatt i besittelse økt takket være Stephane Mbii.

“Yellow Submarine” sa også et tidlig mål like etter pause da han scoret i den 48. minutt Luciano Vietto, hadde to minutter, men motstanderne håper å offset sløvet på mål endelig. 3: 1 Kevin Gameiro

Napoli tapte hjemme mot Dynamo Moskva fra andre minutt, men takket være Gonzala Higuaína vunnet 3: 1. Argentinske spissen avgjort i det 25. minutt spenstige seks minutter senere og scoret fra straffemerket ti minutter etter pause fullførte sitt hat-trick

Italiensk derby mellom Fiorentina og AS Roma endte i uavgjort. 1: 1. “Violets” Josip Iličič sikret videre, kan sammenligne Adem Ljajič, men bortsett fra en betydelig sjanse heller ikke slå straffespark.Lovende resultat for andre Serie A team for å sikre en header en corner Seydou Keita.

Dnipropetrovsk, som ikke gjorde vondt stopperen Ondřej Mazuch og brukt på benken duell keeper Jan Laštůvka, beseiret Ajax Amsterdam hjemme 1-0. Den nederlandske enhet, en av mesterne av landet mellom de resterende seksten lagene i EL, kom rekken med tre seire og trakk sin deltakelse i kvartfinalen, som sist brøt i 1998.

Tvert imot, hans første kvartfinale siden 2008 han frydet seg når sammenlagtseieren i den tidligere UEFA-cupen, Zenit St. Petersburg nærmet seg. Situasjonen i duell mot FC Torino til rette for utelukkelse av 28 minutter, midtbanespiller Marco Benassi.De russiske vise vinne 2: 0 dorážky Axel Witsel og Domenico Criscito

Besiktas Istanbul uten rekonvalesent Tomase Sivoka han ikke kunne holde ledelsen og tapte en.. 2 i Brugge