Betsson kotiutus kestää

Vuonna 2006 vedonlyöntipörssi otti käyttöön mobiilisovelluksen ja online-kasinon. Samana vuonna Softbank hankki 23% organisaatiosta ja arvosti koko yritystä 1,5 miljardilla Englannin punnalla. 22. lokakuuta 2010 Betssonin osakkeet sijoitettiin ensimmäisen kerran Lontoon pörssiin, jossa sen arvo oli 1,4 miljardia Englannin puntaa (2,2 miljardia dollaria). Yhtiö ansaitsi yli 210 miljoonaa Englannin puntaa pörssin osakkeiden alkuperäisestä julkisesta tarjouksesta.

Vuonna 2011 järjestö siirsi kaikki toimet Gibraltarille verorasituksen vähentämiseksi. Samana vuonna hän kertoi, että hänen vuotuinen voitto oli 24 miljoonaa Englannin puntaa, mikä on 15 miljoonaa enemmän kuin vuotta aiemmin.

Vuonna 2013 aloitettiin paikan päällä klassinen vedonvälittäjä ja vaihto.

Syyskuun 8. päivänä 2015 vedonlyöntipankki ja irlantilainen vedonvälittäjä Paddy Power sopivat sulautumisen ehdoista, jotka saatiin päätökseen 2. helmikuuta 2016. Uuden yrityksen nimi oli Paddy Power Betsson. Sulautumisen seurauksena Paddy Power Bank osti 52%: n betsson kotiutus kestää osuuden Betssonista, loput jaettiin vedonlyöntipörssin osakkeenomistajien kesken. Toukokuussa 2017 yhdistetty yhtiö toimii erillisillä tuotemerkeillä.
Meidän aikamme

Betsson on maailman suurin vedonlyönti. Se sopii ammattilaispelaajille. Se on myös kaikkein kallein käyttäjien vaihtokurssien keskuudessa (voittopalkkiot vaihtelevat 5-7% riippuen asiakkaan maasta), mutta tämä kompensoi markkinoiden korkean likviditeetin.

Vuoden 2016 lopussa Paddy Power Betssonissa työskenteli 7 000 ihmistä 16: ssa maailman kaupungissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli 1,5 miljardia Englannin puntaa ja liiketulos 330 miljoonaa Englannin puntaa organisaation virallisen raportin mukaan.

Vuodesta 2017 alkaen järjestö väitti saaneensa 96 prosenttia kokonaisliikevaihdostaan ​​säännellyillä markkinoilla sellaisissa maissa kuin Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Australia, Yhdysvallat, Espanja, Italia, Tanska, Bulgaria, Romania, Malta ja Gibraltar, jossa yhtiö on lisensoitu.
Venäjän kielen lokalisointi

Sivustolla on venäjänkielinen versio. Venäjän ruplaa valuuttojen välillä ei ole.