Pep Guardiola sier at Manchester Citys skjema er det dårligste av sin coachings karriere

Pep Guardiola har avslørt at han ikke snakket med sine Manchester City-spillere etter 4-2-nederlaget i Leicester, og kommer nær å innrømme at han står overfor den verste krisen i hans lederkarriere.

“Dette er første gang i mitt liv, jeg vinner ikke så lenge, “sa Guardiola. “Kanskje å bli bedre og vinne noe du må leve denne typen situasjon. Jeg er den typen sjef som har vært kritisk overfor sine spillere når de har vunnet, så etter et så dårlig nederlag trodde jeg det var bedre å holde seg ut av omkledningsrommet. Jamie Vardy hat-trick fører Leicester nedriving av Manchester City Les mer

“Jeg gratulerte spillerne mine etter kampene mot Middlesbrough, Everton og Chelsea, fordi jeg trodde generelt at vi var uheldig. Vi var det bedre laget, men vunnet ikke, Leicester var annerledes.Noen ganger er det bedre å forlate disse situasjonene. Jeg snakket ikke med laget etter det spillet. “

Guardiola tror ikke at hans posisjon på Etihad Stadium er trygg. “Alt kan skje, vår stilling er avhengig av resultatene,” sa han. “Jeg vil ikke gå, jeg tror vi blir bedre neste sesong, men resultatene må forbedres. Du må vinne umiddelbart. Det er det samme for alle de andre lederne.

“Du vet hva som skjer i alle de store selskapene og virksomheten i verden. Hvis noe ikke virker, må du finne en løsning.Jeg har aldri blitt sparket, og jeg føler at folkene på klubben stoler på meg, men virkeligheten er at du må vinne spill. “

City har bare fire seire fra sine siste 15 kamper i alle konkurranser, men selv om Guardiola aksepterer at den siste måneden ikke har vært lett, tror han at noen av marginalene i nederlaget har vært smale. David Squires på…Pep Guardiola, takling og Manchester City Les mer

“Alt jeg vil, er for at spillerne mine skal spille som de gjorde mot Chelsea, “sa han. “Det var ikke lenge siden jeg så spillet igjen, og vi fortjente ikke det som skjedde. Vi var et verksted unna et annet mål, vi kunne ha gått topp i ligaen og nå er vi syv poeng bak.

“Vi må kutte ut noen av våre feil, men det viktigste i engelsk fotball styrer den andre ballen. Uten det kan du ikke overleve.Det andre målet til Leicester kom fra et innkast, den andre ballen var et mål.

“I mange andre land når en mann har ballen til føttene, vet folk hva som skal skje. Her er fotballen mer uforutsigbar fordi ballen er i luften mer enn på gulvet. Jeg trengte bare å se et spill for å forstå engelsk fotball: Swansea 5 Crystal Palace 4. Ni mål, åtte fra settstykker. Det er engelsk fotball, og jeg må tilpasse meg. “