En tredjedel av de forferdelige unge mennene klarte ikke. Atten slutter i VM i kvartfinalen

amerikanerne helt fra begynnelsen viste at skryte av den beste offensive sjansen turnering. De kontrollerte klart spillet og bare sporadisk løslatt hjulet utenfor angrepssonen. Tsjegene tillot til slutt bare tre skudd på målet. Atten imidlertid lenge motstått press og keeper Prince likvidert sjanse for at spillerne i de Forente Stater.

motstand, men lyktes bare i første halvdel av den tredje. I tolvte minutt brøt tsjekkiske amerikanere egen for første gang. Krenželok gikk til feltet og raske kombinasjoner, på slutten av som sto Matthews, leder for målet betydde spillere fra utlandet. Umiddelbart etter innkastet kom det andre slaget.Keller begynte å Vladaře og rask løkke sendt til den tsjekkiske målvakten hjelpeløs posisjon, men han selv trolig gled og kunne ikke truffet av ideer.

Den amerikanske orkan i den første perioden endte ikke der. Etter tjue minutter var resultattavlen 4-0. Først var Floodstrand-hjulet praktisk, og kaptein Kunin ferdig med riving. Tsjekkisk atten og hadde etter den første perioden til å tenke på.

Kalddusj tilsynelatende virket. I den andre handlingen tok tsjekkene seg, forbedret bevegelsen og kampen i forsvaret. De spilte med større fred og hodeløs isflyvning fra den første tredjedelen var borte. Selv om amerikanerne fortsetter å holde overtaket, så det var ikke allerede en betydelig forskjell.

I tjueåttende minutt kom den etterlengtede øyeblikk.Frihet til rett pute og utvidet sitt blad på vei mot toppen hjørne av nettet. Magi keeper Sarthoua lettet. Fallende skudd strømmet ungdom inn i blodårene friskt blod og rivaler viser at ikke vil gi opp.

På slutten av tredje tsjekkiske farger holdt keeper sti som i mål hoppet i det sekstende minutt etter det fjerde målet da det styrtet seg tre amerikanerne. De překombinovali men hele situasjonen og ga den unge mannen en sjanse til å utmerke seg i masken, som er spredt over bretten og stoppet platen.

I begynnelsen av de siste tjue minuttene, men slo hardt direkt tsjekkiske håp. Det var bare trettini sekunder, og det andre målet i en kamp feiret Auston Matthews.Nøyaktig to minutter senere, og dessuten fra venstre side skjøvet Bracco og USA fikk inn pětibrankového administrasjon.

I en viss grad tilbake til spillet-bilde spill fra den første periode. Amerikanerne kontrollert platen og bandet tar fatt Böhmen. Bidra til våre representanter og straff, du selvsagt ta den nødvendige kraft. 53 minutter har utløst håper Pavel Zach, som fra venstre sirkelen sendte platen under lokket av motstanderens mål, men den amerikanske responsen var kompromissløs igjen.

Et minutt senere, forsvarer Jones trakk en flott pasning til høyre kant av krøll der rettet pathway platen Kunin tilbake.Amerikanerne tok ledelsen 7: 2 og gjorde ikke noen rake i resten av kampen. Den tsjekkiske veien til VM under 18 år endte i kvartfinal kamp og fjorårets medal suksess ble ikke gjentatt. Men prosessen med den amerikanske spilleren i Lucerna virket nesten en superhuman oppgave. (3: 1, 3: 1, 3: 1, 3: 1, 4: 3, 1: 0, 1: 2)