Jalkapallon vedonlyönnin strategia. Hyödyllisiä vinkkejä

Jalkapallon vedonlyönnin strategia. Hyödyllisiä vinkkejä
Tarjousstrategiat 328

Piirrä on jalkapallo-ottelun epätodennäköisin tulos, joten jalkapallo-otteluilla on aina suurin suhde. Uuden tulokkaan virhe on se, että he alkavat ilman analyysia seurata sisäisiä tunteitaan ja panostaa siihen, että vedonlyönti on lähes kaikissa otteluissa. Tällaisten verokantojen tekeminen on kannattamatonta. On paljon helpompi käyttää toista suosittua strategiaa, nordicbet jonka avulla voit pysyä mustana pitkään.
Jalkapallo-vedonlyönnin strategia vs. vedonlyönti

Ensimmäinen asia on valita mestaruudesta vedonlyönti. Älä sovi turnauksiin, joissa on paljon piirteitä. Valitse kilpailu, jossa on muutamia rauhallisia tuloksia. On välttämätöntä katsoa kilpailuja, nordicbet vedonlyönti joissa on ilmeinen jakautuminen johtajille ja ulkopuolisille. Espanjalainen huippuliiga ei ole sopiva, koska “Real” ja “Barcelona” lisäksi kaikki muut joukkueet voivat ottaa pisteitä toisiltaan.

Päinvastainen esimerkki on Englannin Valioliiga. On joukko johtajia, joilla on erittäin suuri prosenttiosuus voitoista otteluissa toisen kymmenen edustajan kanssa. Kokemusten todennäköisyys on hyvin pieni ja kertoimet ovat suunnilleen samat. Vakiokerroin vedon puuttumiselle on 1,30 (vedonlyöntiyhtiö Stakes-liiga tarjoaa tämän). Mestaruuskilpailut, joissa on edullista vastata vetoon:

Englanti
Italia
Ukraina
Sveitsissä.

Kauden aikana on loogista valita kaksi tai kolme mestaruuskilpailua, joissa on vain vähän piirteitä. Keskustele turnauksessa katsomaan tilastoja ja tekemään johtopäätöksiä järjestelmän suorituskyvystä.

strategija_stavok_protiv_nichii-min
Kuinka voittaa jalkapallon vedonlyönnin strategiasta verrattuna vedonlyöntiin

On suositeltavaa käyttää “single” -taajuutta. Tässä tapauksessa keskimääräiset kertoimet 1,3, sinun on ennustettava oikein plus-ottelussa keskimäärin nordicbet 8 ottelua 10: stä. Tehtävä näyttää monimutkaiselta, mutta toimivaltaisten otteluiden valinnalla voi olla vakaa tulotaso.

Ottakaa esim. Englannin Premier-liiga ja Lontoon Chelsean ottelut kaudella 16/17. Joukkue teki 37 ottelua vain kolmessa vedossa. Eli mikäli jokaisella nordicbet bonuskoodi vedonlyönti kierroksella voit lyödä vetoa siitä, että puuttuvaa vetopeliä pelin kanssa suosikki, niin vuosi päättyy vedonlyöjä kunnon plus.

Jalkapalloa vastaan vedonlyönnin strategia ei ole sopiva aloittelijoille, koska se vaatii perusteellisia otteluita. Muutoin, jos vain laitat kaikki pelit ajatuksetta, niin mitään hyvää tulee tästä venture. Matemaattisesti tämä peli menee valtavan voiton kanssa vedonvälittäjälle.