‘Jeg kommer ikke noe sted’: Danny Rose bestemmer seg for å se ut Tottenham-kontrakten

Tottenham-forsvarer Danny Rose har til hensikt å se de resterende 18 månedene av kontrakten sin i klubben og avslørte at han ikke ville bli tilbudt en ny avtale.

Den 29 år gamle England-venstrebacken var igjen gjort tilgjengelig for overføring i løpet av sommeren og sluttet med klubbens før-sesong-tur til Asia. En flytting klarte imidlertid ikke å realisere seg, og Rose har siden startet 11 kamper for Mauricio Pochettinos side denne sesongen. Rose fastholder nå at han ikke har til hensikt å forlate klubben før utløpet av den nåværende kontrakten i juni 2021, da forsvareren blir friagent. Southgate prøver å bremse på, men Sterling mot Gomez vil løpe og løpe | David Hytner Les mer

“Det er ganske åpenbart hva som skjedde [om sommeren]. Folk oppe i Tottenham prøvde å gjøre det de prøvde å gjøre.Jeg har sagt [til dem] Jeg har 18 måneder igjen av kontrakten min, og jeg kommer ikke noe sted før kontrakten min er ferdig, “sa Rose til Evening Standard.

” I januar, du kommer sannsynligvis til å høre noe [om fremtiden min]. Jeg forteller deg akkurat nå at jeg ikke kommer noen vei før kontrakten min er ferdig. Daniel Levy fortalte meg om sommeren at det ikke var noen ny kontrakt for meg i Tottenham, noe som er greit. Jeg respekterer det. Vi går videre. Kontrakten min er opp om 18 måneder, og jeg forlater fotballklubben da. Folk [i media] kan spare tid – prøver å gjøre ting klare for januar om at jeg blir solgt. Fordi jeg kan fortelle deg nå: det skjer ikke. Jeg vet hva folk prøvde å gjøre om sommeren.Det kom ingen bud – det var søppel. ”

Rose, som kom gjennom Leeds ungdomsrekke før han dro til Nord-London, fastholder at han fortsatt har Pochettinos støtte:” Når lederen slutter å ringe meg inn på kontoret sitt, slutter å gi meg råd, det er da jeg tror det er på tide å forlate Tottenham, men inntil da skal jeg ikke noe sted. Jeg er heldig som har en manager i Tottenham som fra den første dagen vi møttes alltid har satt meg fast, uansett hva som helst, uavhengig av søppel i media om at jeg ble solgt eller ikke en del av planene hans – alt det tullet . ”The Fiver: registrer deg og få vår daglige fotball-e-post.

Spurs har kjempet for jevn form denne sesongen, og ble holdt til en 1-1 uavgjort hjemme av opprykkede Sheffield United før internasjonal pause.Rose vet at det er “ingen magisk formel” for å få laget til å gå i riktig retning igjen.

“Jeg har personlig gjort ganske mange feil denne sesongen, og jeg vet det fordi manageren har kalt meg inn. ganske mange ganger, og vi har analysert ting, ”sa han. “Det kan skje gjennom karrieren din, og det skjer akkurat nå for meg. Manageren har gjort alt for å hjelpe meg å komme tilbake til hvordan jeg spilte forrige sesong. Åpenbart tør jeg å gå og er klar for utfordringen. ”