Kuukausi sitten Dibala oli tyytyväinen 21-numeroiseen

Andrei Kleshenok – siitä, kuinka kymmenes Dybaly liittyy Juve-siirtoihin.

Dibala otti 10, kuulit?

Kulttinumero palasi Juventukseen. Ihmettelen, miksi.

Kuukausi sitten Dibala oli tyytyväinen 21-numeroiseen. Del Piero itse valitti. Mikä on muuttunut sitten? Kaksi asiaa. “Juventus” tuli Bernardeski, ja “Barcelona” Neymar vasemmalle.

Eilen Paulo selvensi, että hän otti 10-kujaa klubin pyynnöstä. Se korreloi hänen kevään lupauksensa kanssa, ettei koskaan pyydä kulttinumeroa. Ja rauhoittaa kultaisen poikan kavahtaa Federikon ympäröivää hypeä.

“Juventuksessa” on epäterveellinen kaveri. AgainPhoto: Juventus FC, PSG

Joten klubin päätös. Ja se on ärsyttävää.

Bonucciin menettäminen aiheutti huomattavaa nordicbet velkomstbonus vahinkoa Juventuksen kuvaan. Fanit tarvitsivat uuden uskon, se ei ollut ostos – symboli. Tämä voisi olla Bernardeski, mutta hän odotti odottamattomasti 10 ensimmäisellä kaudella. Ja nyt – Dibala.

Andrea Agnellin johtokunta – klubin ja fanien tauon aika; “Juve” päätyi kiireesti uuteen aikakauteen, jossa oli kaikki liiketoimintasuunnitelmat, markkinointiongelmat ja kyynisyys. Tässä aikakaudessaan natiivitöfosis on kymmenes asia; sairaana, hän synnyttää tosiasiallisesti, hän ottaa viimeiset rivit molemmissa kirjanpidossa ja hoitosuunnitelmissa. Fanien kanssa flirttailee, mutta älä ota huomioon.

Joten se oli, kun klubi erosi Del Pieron kanssa. Joten se oli, kun takana Pogba laittoi 10-kuolle muutamia ylimääräisiä miljoonia.

Tässä laskenta käskee, painaa ja hylkää laskelman, tässä laskenta voittaa ja säännöt.

Vai ei?

“Juventus” on nyt klassinen kirjallinen hahmo nordicbet bonus regler, jossa on sisäinen konflikti. Johto tuli Boniperti-ohjelmistokoodin herätyksen bannereilla, täydellisesti korreloi liiketoiminnan logiikan kanssa ja laski nykyaikaisen jalkapallon, mutta joutui arvioimaan Serie A: n haalistuneen tilan.

Siten syntyi kaksinkertainen siirtoasema – uuden maailmanjärjestyksen paskiainen ja klubin välttämätön “voitto on kaikkea tärkeintä.” Sijoittamalla itsensä huippukerhoksi, Juve ei pitänyt – eikä yrittänyt – sen johtajia. Hyvin ajautuneita legendoja, melkein kanteleva käyttäytyi siirto markkinoilla.

Ongelma on tämä, jopa kaksi finaalia ja kuusi nordicbet casino bonus shudetta myöhemmin. “Juventus” – lasketaan ja dehumanisoituu “Juventus”, ripustetaan emblemin sijasta kiinalaisia scribbles – säännöllisesti ja zadarma vapauttaa johtajia. Suuri liiketoimintoprojekti tuottaa resursseja kuten postikortteja. Tevez, Vidal, Bonucci, Pogba …