Michael Shenton inspirerer Castle til Super League 8s seier over Hull

Kapteinen til Castleford, Michael Shenton, tok fire forsøk da hans side startet sin Super League 8-kampanje med 36-30 seier over Hull. Shentons kliniske etterbehandling viste seg å være avgjørende når tigrene gjenvunnet fra å være 12-0 nede etter fem minutter. Luke Gale, som scoret et forsøk og landet seks mål, var også en viktig bidragsyter da tigrene avenged to nederlag mot Hull denne sesongen.Hull klarte å bygge videre på sin flying start som sine topp-fire forhåpninger falmet med et nederlag som forlot dem seks poeng drift av Castle og Huddersfield, som nå nivået på 28 poeng.

Den tidligere Leeds Rhinos og Wakefield Wildcats hore Paul McShane gjorde sin Castle debut og den løse fremover Nathan Massey returnert etter mangler tre kamper med en ankelskade. Hull velkommen tilbake sentrum Setaimata Sa etter flere uker på sidelinjen og Kirk Yeaman var på benken etter å utvinne fra en ankel injury.Leeds 49-10 Warrington | Super League kamprapporten Les mer

Hull to forsøk i de første fem minuttene begge kom etter at Tigers innrømmet straffer.Slick håndtering av den tidligere Tigers paret Joe Westerman og Marc Sneyd sendte Richard Whiting for en andre minutters score og de besøkende raskt truffet igjen når Jordan Rankin flettet vei over fra kort hold og Sneyd sparket hans andre konvertering.

< p> Tigrene nesten falt lenger bak når Whiting brast gjennom og så satt til å score sitt andre forsøk, men han ble hindret av en suveren dobbelt takling av Ben Roberts og Oliver Holmes inches fra linjen.

Castle endelig klikket til utstyr for å kutte gapet til to punkter med to forsøk i tre minutter fra Shenton.Den England sentrum scoret sitt første i den 23. minutt etter Gale grubber spark klarte til en Hull-spiller og Shenton slo ned snart igjen for sin 150. karriere prøve etter Tom Lineham samlet Gale Stor sjanse, men mistet ballen 10 yards fra sin egen prøve linje som han var håndteres av Justin Carney.

Tigrene snappet en 16-12 lede tre minutter før pause da Shenton fullført sitt hat-trick fra Liam Finns stor sjanse og Gale lagt sitt andre mål.

< p> i en dramatisk avslutning på første halvdel Hull gjenvant ledelsen etter pausen Hooter hadde hørtes da de holdt ballen i live Sneyd smarte pass til å sette i Steve Michaels på hjørnet og Sneyd sparket en helt konvertering til å sette dem 18 -16 fremover.

de økte ledelsen til åtte poeng to minutter ut i andre omgang da Gale er slurvete pasning gikk til jord og Lineham øses opp ballen og løp 85 yards for sitt 20. forsøk av sesongen som Sneyd konvertert.

Tigrene kjempet tilbake når Holmes snappet besittelse i en en-en takle for Andy Lynch å sette i Shenton for sitt fjerde forsøk som Gale konvertert til redusere til to poeng.

Hull hadde en la-off når Roberts sprekke klar og sparket videre men Gale var ikke i stand til å samle ballen når en prøve var på kortene.Men ytterligere Tigers press ble belønnet da en ypperlig trekk som involverer Junior Moors, Grant Millington og Holmes så Gale gå over til en 62. minutters prøve som han også goaled å sette dem tilbake i front.

Shenton ble nektet femte prøve når han tjente på Gale spark fordi Carney ble straffet for å genere en Hull-spiller.

Gale deretter sparket en straff Stillingen var 30-24 og tigrene forseglet seieren fem minutter før full tid da Webster satt i Ashley Gibson og Gale lagt sitt sjette mål fra sju spark.

Jack Logan gikk over tre minutter senere og Sneyd konvertert, men det var for sent å redde Hull.