South Sydney Rabbitohs hold av Penrith fritt på tribune ferdig

En hjernerystelse til Kyle Turner surnet Sør Sydneys spennende 20-16 seier over en modig Penrith side på ANZ Stadium på søndag kveld. Vises i sin første NRL kamp siden han brakk nakken i februar, ble Turner felt i et forsøk på å takle på Panthers rekvisitt Jeremy Latimore tidlig i andre omgang.

Play ble stoppet i nesten fem minutter før lovende andre- roer sakte reiste seg og gikk fra feltet. Turner, som ble concussed fire ganger i 2014, ble senere renvasket for ytterligere skader på halsen selv ikke klarte å gå tilbake til feltet.

En urolig så ut til å være på kortene når Penrith, som hadde syv første -Valg startere på sidelinjen, skutt til en 12-null bly inne i en halv time mark.Men de regjerende premiere flyttet raskt til å utligne ved halv tid, og deretter dyttet fremover tidlig i andre omgang før du holder på for en velfortjent seier.

Ikke lenge etter at Turner kom fra feltet til en stående applaus fra publikum, halfback Adam Reynolds sparket klarsignal straff i den 48. minutt.

Rabbitohs sentrum Dylan Walker så ut til å ha forseglet seier på en godt gjennomført høyre side sveip i det 67. minutt , bare for Lewis Brown til å sette opp en tribune ferdig med en lang rekke forsøk på 74de.

de Panthers hadde mange muligheter til å stjele en seier i den avsluttende fasen, men de regjerende premiere holdt fast å konsolidere sin øye blant de fire beste.Tapet alt, men ender i Penrith finalen håp.

James Segeyaro tok fordel av Panthers’ lys start på kampen ved å åpne scoring med et varemerke hule fra dummy halvparten i det 16. minutt. Og en urolig så mulig når Bryce Cartwright drevet over fra kort hold seks minutter senere.

Men Rabbitohs reagert raskt og selvsikre og kvitterte spillet i løpet av bare åtte minutter. Først John Sutton krasjet gjennom på en Luke Keary no-look pass i den 26., før Glenn Stewart plukket av Lewis Brown foran sine pinner for Alex Johnston å krysse fire minutter senere.Facebook Twitter Pinterest Benji Marshall scoret en kandidat for prøve av sesongen i Dragons’ seier over Knights i Kogarah.

St George Illawarra gjenopplivet sitt NRL sesong, hoppe tilbake i toppen åtte med et comeback 46-24 seier over Newcastle på Jubilee Oval

Ridderne. ikke var i stand til å kapitalisere på den følelsen av klubben legenden Danny Buderus første kamp som midlertidig trener etter Rick Stone strie i løpet av uken som de falt til sitt 13. tap fra sine siste 15 kamper.

Dragons fem åttende Gareth Widdop var dirigent på søndag, ha en hånd i tre av hans lagets fem andre halvår prøver.Han krysset seg i det 45. minutt, samt oppstart ni fra ni.

Men spillet kan bli best husket for Benji Marshall kandidat for prøve av sesongen der No7 berørt ballen tre ganger.Etter forsøkt frisparket hans ble fosset ned, han regathered, kastet en lærebok dummy og falt over linjen etter låse på en looping Hail Mary passere fra Mitch Rein.Rick Stone sparken som Newcastle Knights trener etter elendig løp av form Les mer

foran en 10 236-sterk mengden på Kogarah, Paul McGregor side brøt sin syv-spillet mister strek til reignite sine semifinale håp med fem runder gjenstår.

Widdop orkestrert en andre omgang fightback etter at Knights tok ledelsen med 20-14 i de røyter.

Dragons så ut til å være cruising etter å ha hoppet ut til en 12-0 fordel etter 13 minutter.Men det var lite glede for dem for resten av omgangen som de besøkende stablet på fire ubesvarte prøver i 18 minutter.

Knights rekvisitt Kade Snowden tilbrakte mesteparten av spillet på sidelinjen med en hjernerystelse etter å ha blitt samlet inn høyt av Dragons rekvisitt Leeson Ah Mau, som ble satt på rapporten.